грация : ) Публикувано Април 6, 2012 Публикувано Април 6, 2012 Здравейте : ) Това е новият ми профил (старият беше "Грация"). Не съм влизала от няколко години тук, поразрових се из някогашните си мнения и теми, от което се почувствах неловко. Открих прояви на доста ярки емоции преди време : ) Чувствам, че промените, през които преминах през последните години са значителни и реших да направя ново лице на профила си тук. Радвам, се да ви видя всички. Имайте усмихнати дни : ) 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 Един стар глас се върна от отвъдното Цитирай
sa6tiat Отговорено Април 6, 2012 Отговорено Април 6, 2012 У фейсбуко при Борянка ше ме откриеш. Цитирай
грация : ) Отговорено Април 9, 2012 Автор Отговорено Април 9, 2012 Намерих те, Мони. Благодаря ви за топлото посрещане : ) Цитирай
eL_NinYo Отговорено Април 10, 2012 Отговорено Април 10, 2012 Какво посрещане, ние не сме те изпращали никъде 1 Цитирай
CyberGene Отговорено Април 11, 2012 Отговорено Април 11, 2012 Добре дошла обратно, тъкмо скоро се чудех къде се загуби Ако не е тайна и не те мързи, на драго сърце ще изслушаме историята на блудната дъщеря или защо толкова време те нямаше П.П. Абе отляво на мненията ти под снимката пише "gender: male", надявам се не са това промените, за които говориш 1 Цитирай
грация : ) Отговорено Април 16, 2012 Автор Отговорено Април 16, 2012 Добре дошла обратно, тъкмо скоро се чудех къде се загуби Ако не е тайна и не те мързи, на драго сърце ще изслушаме историята на блудната дъщеря или защо толкова време те нямаше П.П. Абе отляво на мненията ти под снимката пише "gender: male", надявам се не са това промените, за които говориш : ))))))))))))), не не са това промените. Не съм забелязала, че фигурира някакъв пол, явно се зарежда по подразбиране. Историята е дългичка, но като цяло - преосмисляне на целите от всякакъв характер : ) Всъщност цялото ми гледище за Вселената се пренареди. Звучи грандиозно, но не преувеличавам : ) Цитирай
Recommended Posts