Randal Отговорено Април 1, 2012 Отговорено Април 1, 2012 Супер е това, но ме хвана яд малко, защото когато исках Гибсън нямаше тука в Бг от къде да го купя. Но следващият път ще се отбия до Икономов. Браво! Много се радвам че вече и в родната страна ще се радваме на красотите на Гибсън. Цитирай
DeSpeRaTi0N Отговорено Април 1, 2012 Отговорено Април 1, 2012 А само в София ли ще има или и в магазините от другите градове ? Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 1, 2012 Отговорено Април 1, 2012 Чудесна новина за всички китаристи! Цитирай
разбойник Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 За втори път му се случва на Краси Табаков това - не знам как се чувства . Успех, само така!! Цитирай
jocker Отговорено Април 2, 2012 Отговорено Април 2, 2012 (Редактирано) Браво пичове! Страхотна новина. Няма да се харчат като "китайките", но все пак пожелавам много клиенти, защото заслужавате! Утре идвам да точа лиги. Редактирано Април 2, 2012 от jocker 1 Цитирай
Krasi63 Отговорено Април 9, 2012 Отговорено Април 9, 2012 (Редактирано) Здравейте Имате ли на Epiphone, Ел.Акустични китари и ако да, кои модели? Аз имам една акустична Epiphone DR100 и съм много доволен от изработката и от звука, като се има предвид че е от евтините, но ми е мерак малко по-голям клас на Epiphone. От Бургас съм и нямам възможност да дойда на място. Но със сигурност ако имам път към София ще ви посетя! Поздрави Редактирано Април 9, 2012 от Krasi63 Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 9, 2012 Отговорено Април 9, 2012 Привет и поздравления! В кой от магазините е по-сериозното разнообразие - в този до Южния парк или в мола? Цитирай
7thString Отговорено Април 9, 2012 Отговорено Април 9, 2012 Някой ден, сигурен съм, че едно истинско ЛП ще ми е последната китара, която ще искам Радостно е, че ще може да се купува и пробва тук Цитирай
ciriljhonson Отговорено Април 9, 2012 Отговорено Април 9, 2012 Привет и поздравления! В кой от магазините е по-сериозното разнообразие - в този до Южния парк или в мола? MCI-Guitar Center Str. Lavele 8 Sofia Bulgaria Phone: +359 879 594 460 Цитирай
srt20hhh Отговорено Април 20, 2012 Отговорено Април 20, 2012 Кога ще излезне каталога в интернет? Искам да се ориентирам в цените на Epiphone за да мога да събера парите и да си взема някаква електричка. Иначе много се радвам че вече се внасят Gibson и Epiphone. Цитирай
lyu_records Отговорено Април 21, 2012 Отговорено Април 21, 2012 (Редактирано) Браво, направо чудно !!! От много време имах мерак за хубаво и истинско LP но нямаше къде да пробвам такова. А и се кефа на вашите магазини защото винаги са заредени и всичките сте големи пичове. Позволявате на хората да разцъкат и да се насочат към правилния избор. Докато при някои други магазини в БГ преди да ти свалят китарата от стената да я пробваш трябва да им оставиш едва ли не капарото: На скоро ми се случи следнто: Отивам в един магазин (няма да визирам кой) След една камара оговорки, че искаш да пробвам даден инструмент един от работниците в магазина го сваля от стената и започва да си свири с него След като му обяснявам, че съм клиент и искам аз да си го пробвам защото възнамерявам да го закупя, оглеждат внимателно за колани, ципове и копчета по дрехите които биха надраскали китарата, застават плътно до клиента и гледат втренчено (което мен лично много ме дразни) а най веселото е начина по който се сваля китарата от стената (пазат я все едно е кристална и всеки един момент ще се пръсне на малки кристалчета). Та за това супер ви се кефа на атмосверата в MCI при вас човек спокойно може да си разглежда и да пробва! Редактирано Април 21, 2012 от lyu_records Цитирай
MusicCenterIkonomov Отговорено Май 23, 2012 Автор Отговорено Май 23, 2012 Здравейте приятели! Тъй като напоследък получаваме много запитвания относно каталог на Gibson и Epiphone, с радост можем да заявим, че към средата на юни такъв ще има! Самият каталог ще бъде на български език с наши, актуални цени ! Приятно свирене и ROCK ON!!! Екипът на MCI 5 Цитирай
Fats Отговорено Май 31, 2012 Отговорено Май 31, 2012 А как стои въпросът с части за тези китари - адаптери, ключове и т.н. Специално ме интересуват адаптерите и ключовете за бас, ако ги няма в наличност, може ли да се поръчват и при какви условия. Цитирай
Recommended Posts