circles Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 яката оферта!! стига наистина да може да бъде осъществена, смисъл има Цитирай
ronia Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 (Редактирано) musicman президент! едит: или още по-добре - собственик на онлайн радио Редактирано Юни 15, 2006 от qbodp Цитирай
maegril Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Супер яка идея!!! Брао човек къртиш с такива идеи А радиото само онлайн ли ще е? Цитирай
musicman Отговорено Юни 15, 2006 Автор Отговорено Юни 15, 2006 Току що Киро ми даде едно гениално предложение - който го влече може да се направи на водещ. Ако има желаещи да водят предаване (офлайн като начало) - да се обадят. Условията са да могат да запишат предаването някъде и да ми го дадат на мп3-ка. Продължителността ще я уточним. Вие си мислете по въпроса. Така... старта на радиото го обявявам за понеделник. До тогава искам да знам кой ще прати песни. А също ако има и кандидати за водещи. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Аз се цаня моментално за водещ. Това е. Казах! И без обструкции. Цитирай
icho7ryches Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Евала, musicman за супер яката идея! Щом я предлагаш значи знаеш как да я реализираш горе-долу... ако ние можем да помагаме по някакъв начин - само кажи как! А относно самите песни - проект Regressor веднага бихме пуснали поне 2-3 парчета, стига качеството на записа да отговаря на изискванията (което явно ти трябва да решиш), тъй като все пак са записвани в домашни условия. :think: Цитирай
musicman Отговорено Юни 15, 2006 Автор Отговорено Юни 15, 2006 значи като начало ще почнем на юруш... каквото - такова... но нека кажа първите правила. Като ми пращате песни трябва да са 1. Качествено записани (песнита за сега ще се излъчват на 64 kbps/44 kHz/st mp3PRO ) 2. В името на файла да е от сорта "името на групта - песен.мп3" 3. Всяка mp3-ka да има тагове! Няма да ви ги пиша аз. Ето на пример на Кидо вече му дължа една бира по-малко за дето му написах неговите 4. Който иска да води предаване да ми представи концепция И да има възможност да си го запише това предаване. това ми хрумна за сега... Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 А за да се запълни програмата, може да се пуснат обяви и по другите бг-музикантски форуми.. Нема да давам линкове за сега да не земе некой да се обиди, но ако приемете идеята - предполагам и сами ги знаете.. Със сигурност в единия има поне толкова материал, колкото тук и повечето неща не се дублират, а стилово доста ще разнообразят определено по-рок- и хеви- насочената продукция, която се пуска тук.. Аз лично ще участвам с двете пуснати до момента от мен произведения.. Цитирай
Thunderscape_Pernik Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Ами....... аз мога да предложа МP3-ки на Thunderscape.....!!!! Ето и Link http://store2.data.bg/faxcdgbs/Thunderscape/ Цитирай
Achiles Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 Супер идея. Сигурен съм, че всеки тук ще помага с каквото може. Казвай само как и къде да пращаме парчетата. Аз съм навит да сложа и банер в нашия сайт. Не е кой знае колко посещаван, но може и да има полза от него Цитирай
DILETANT Отговорено Юни 15, 2006 Отговорено Юни 15, 2006 По-хубаво нещо не бях чувал последните две седмици! Ще бъда най-редовния фен на радиото, отсега си казвам. Пък ако решите да разнообразие музиката с някое предаване за политика и аграрна икономика - веднага се предлагам за водещ. Дилетанта ще подкрепи кандидатурата ми, сигурен съм Ами подкрепям те разбира се! Приветствам идеята на Рафо. По отношение на финансирането, мисля, че може да се прави реклама на фирми-вносители на музикално оборудване и на сайта на който ще бъде радиото да има семпли и тестове на китари, ампове, ефекти, кийборди, барабани и т.н. и мнения на хора, които са ги пробвали и записали някое авторско парче с тях. Цитирай
Recommended Posts