Jump to content
Българският форум за музиканти

*** Internet Radio ***


Recommended Posts

  • Отговори 75
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Току що Киро ми даде едно гениално предложение - който го влече може да се направи на водещ. Ако има желаещи да водят предаване (офлайн като начало) - да се обадят. Условията са да могат да запишат предаването някъде и да ми го дадат на мп3-ка. Продължителността ще я уточним. Вие си мислете по въпроса.

 

Така... старта на радиото го обявявам за понеделник. До тогава искам да знам кой ще прати песни. А също ако има и кандидати за водещи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Евала, musicman за супер яката идея! :);):) Щом я предлагаш значи знаеш как да я реализираш горе-долу... ако ние можем да помагаме по някакъв начин - само кажи как! ;)

А относно самите песни - проект Regressor веднага бихме пуснали поне 2-3 парчета, стига качеството на записа да отговаря на изискванията (което явно ти трябва да решиш), тъй като все пак са записвани в домашни условия. :think: :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

значи като начало ще почнем на юруш... каквото - такова...

но нека кажа първите правила.

Като ми пращате песни трябва да са

 

1. Качествено записани (песнита за сега ще се излъчват на 64 kbps/44 kHz/st mp3PRO )

2. В името на файла да е от сорта "името на групта - песен.мп3"

3. Всяка mp3-ka да има тагове! Няма да ви ги пиша аз. Ето на пример на Кидо вече му дължа една бира по-малко :);) за дето му написах неговите :unsure:

4. Който иска да води предаване да ми представи концепция :) И да има възможност да си го запише това предаване.

 

 

това ми хрумна за сега...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А за да се запълни програмата, може да се пуснат обяви и по другите бг-музикантски форуми.. Нема да давам линкове за сега да не земе некой да се обиди, но ако приемете идеята - предполагам и сами ги знаете.. Със сигурност в единия има поне толкова материал, колкото тук и повечето неща не се дублират, а стилово доста ще разнообразят определено по-рок- и хеви- насочената продукция, която се пуска тук..

Аз лично ще участвам с двете пуснати до момента от мен произведения..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Супер идея. Сигурен съм, че всеки тук ще помага с каквото може. Казвай само как и къде да пращаме парчетата. Аз съм навит да сложа и банер в нашия сайт. Не е кой знае колко посещаван, но може и да има полза от него :unsure:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-хубаво нещо не бях чувал последните две седмици! Ще бъда най-редовния фен на радиото, отсега си казвам. Пък ако решите да разнообразие музиката с някое предаване за политика и аграрна икономика - веднага се предлагам за водещ. Дилетанта ще подкрепи кандидатурата ми, сигурен съм :P

Ами подкрепям те разбира се! Приветствам идеята на Рафо.

По отношение на финансирането, мисля, че може да се прави реклама на фирми-вносители на музикално оборудване и на сайта на който ще бъде радиото да има семпли и тестове на китари, ампове, ефекти, кийборди, барабани и т.н. и мнения на хора, които са ги пробвали и записали някое авторско парче с тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.