Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Намерих едно приятно тракче за джем. Надявам се да ви хареса:

http://soundcloud.com/user9552137/funk-bm9

Ето и моето включване, не особено оригинално :)

http://soundcloud.com/user9552137/bmjam

Отговорено

Не му давайте фънк на това момче! :greenball:

Взе да кърти яко ultramega и това се случва пред очите ни! От година и нещо съм на сайта, но той бележи най-голямото израстване!!! :godbless:

Браво, приятелю! :bravo:

Успехи!!! :thumbs_up:

Отговорено (Редактирано)

има цвят, има груув, има и жица :) :) :), e такива джемове и свирни надъхват

опитвам се да отработя някакви идеи и да пробвам и аз на това, 'ма не знам кога и какво ще стане

Редактирано от emosms
Отговорено (Редактирано)

народни мотиви добре, ама по едно време леко го чалгаризираш!!! супер мазно ги въртишдф

......ааааааааа, ни моа.. :metalist::metalist::metalist::greenball:

Редактирано от emosms
Отговорено

:slap:Tozi, не ми даваш право, да се обадя!!! Що ли го чух това?!

Сега как, ще изсвиря нещо по-различно?! :girl_cray2:

emosms Не смесвай сватбарската музика с чалгата! Корено различни неща са! В последно време чалгарките поглеждат и към поп и рок музиката! :excl:

Отговорено

aбе където се заиграва с бихармоничен, и ги върти извън,

не чалга, ами на най бруталните кючеци тип шест без десет и оркестър кристали (които честно казано ма кефат някакси.... :secret: )

натам отива малко

Отговорено

^ Ми то всичко в тези стилове е крадено, как няма да ти напомня ;)

@Ultramega - страшни ги къдриш, браво!!

@Tozi народните мотиви супер се сливат, абе страшна работа! :hooray:

Тцтц, такива като вас ме отказват да се вклчвам в джемовете :girl_cray2:

Отговорено

..., ама по едно време леко го чалгаризираш!!!

Абе аз бих казал че по едно време леко вкарвам елементи на рок и блус, а през останалото време си свиря северняшки кючек ала Феката (без четвърт тоновете). Циганите и те са част от народа и имат страшна музикална традиция. Свирят много яки неща когато не се лигавят. А българската народна музика е взаимствала от всички етноси живеещи на територията на България (а и не само).

Отговорено

пфф, в казармата бях с ено брачетче (ромче), дето е свирило в супер експрес и със софи маринова

такъв латино джаз изкара........ , върху един програмиран ритъм и акорди, да ми демонстрира как се излиза от тоналност, и то без грам ориенталски ладове.....

само че обясни - "ауе, като свириш много и различни гами и неща, и ше почнеш да ги усещаш как да ги смесваш", нещо от сорта

Отговорено

Браво,Ултра :godbless: .Записах и аз едно http://www.4shared.c...funkbm9-02.html ,другите включвания не успях да ги чуя,че закъснявам за работа,утре непременно ще го направя.

Браво!Чудно е!