Jump to content
Българският форум за музиканти

Супер яко впечатление


iliev.p

Recommended Posts

Разглеждайки обявите за продaжба, на снимките придружаващи обявата видях до уредите на известна марка, изделия направени от нашия съфорумник Nikifena, и някакси ми стана много приятно, и си казах ето тези неща са направени от човек който е българин и неговите неща(никаква разлика от известната марка) стоят чудесно до тези маркови неща!!! Много бързо се смениха обявите и не можах да постна снимките да се има визуална представа за товакоето ме изкефи. Та до кубето стоеше суич направен от Nikifena,което стоеше напълно адекватно до марковото изделие, никаква разлика, напротив направо си пасваха.За което само можем да благодарим и гордеем,че има такъв майстор докарал нещата му до такъв отличен дизайн неразличаващ се от неговите световно известни изделия,поздравявам Nikifena за професионалното изпълнение на неговите изделия!!! Също и за чудесния сайт!!! Успех и занапред!!! :godbless::hooray:

 

 

 

Jackson DK2Т, Marshall JCM 900, MXR ZW - Ето и обявата която имах предвид, тук са снимките.

Редактирано от iliev.p
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фена е не само човек, който си разбира от електрониките, но той работи със СТИЛ! А това на мен ми прави много голямо впечатление! Едно е да разбираш много от нещо в дадена област - и съвсем друго е да правиш нещата със СТИЛ!

 

Наздраве, фен! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Егати..

Мерси, пичове.

 

Честно да си призная най-хубаво ми става не от кинтите които получавам в замяна на моята работа, а от такива готини моменти когато на някой му е харесало нещо което аз съм направил и е изразил своето хубаво впечатление.

Благодаря !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дай Боже някой ден и аз да имам кинти, че да си поръчам една китарка от Ники. Не съм запознат толквоа с работата му, но до сега не съм видял лошо мнение за него (освен от някви хейтъри на които си им личеше, че като пишат не мислят :D ). Направо си викам да посветим тая темичка на Ники, освен ако вече няма такава .. да споделяме снимки от работата му и подобни екстри ..

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Всичко много добре си го казал, само че Ники нe прави китарки а разни електронни джаджи и то много добре!

Редактирано от DILETANT
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...като притежавал множество версии и къстъм разработки на легендарния С-амп...а и не само...през различни периоди мога само добри неща да споделя и за изделията и за автора...факт е че пак бих му се доверил безкомпромисно на 100% ако ми дотрябва нещо...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^^ Брат - виждам, че си прабългарин бираджия като мен и ще ти кажа, че и да се бъркаш няма значение, той фена не е казал - не е направил китари... :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз обаче така и не загрях,тоя С-амп негова разработка ли е или не?Явно само аз във форума не знам...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен най-яко впечталение ми прави самия Ники. Ремонтирал ми е ефект, използвам негови захранвания и S-amp-а, който се спомена и съм страшно доволен от него. Да не говорим, че предлага най-готиният support, който съм ползвал - винаги ще каже, ще обясни, ще даде идея, ще помогне с каквото може/трябва.

Рядко се виждат свестни хора, които и да са кадърни и да правят нещата както трябва. Не бих се поколебал да използвам негов продукт или услугите му ако ми потрябват!

Редактирано от buy&sell
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.