NoSoul Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 "Нема рибааааа нема риба.... а сърцето ми направооооо.... направоооо спирааааа..." Към подобни музиканти само уважение Цитирай
Geo Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Отново огромни благодарности за думите,колеги.Ненчо ги разбира нещата Цитирай
vihro Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Аууууууууу,наистина е страхотно.Браво.Поздрави и на двамата Цитирай
icho7ryches Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Абе, хора разкъртихте ме с тоя drum&bass! :inlove: Ама как се кефя на таквиз басове - идея си нямате! Направо се насирам от кеф като чуя нещо подобно! И ритъма - същата работа - супер зарибен!!! Евала! Искам още, пристрастих се! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 31, 2006 Отговорено Май 31, 2006 Много добро!Просто съвсем различна картинка придобива Гео-вата мисъл с жив и можещ барабанист!Целият следващ албум викам Ел Ниньо да е резидент барабанист !Евала Владо Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юни 1, 2006 Автор Отговорено Юни 1, 2006 Надявам се скоро да има и още.......... Цитирай
CyberGene Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 Мога да кажа браво и на двамата, но Гео си знае. А на Ел Ниньо - пич, имаш невероятно развитие като барабанист, за малкото време, от което те познавам! Цитирай
shaym Отговорено Юни 1, 2006 Отговорено Юни 1, 2006 аз го чух на следващия ден когато бяха записани барабаните и направо се изкъртих от кеф който си го може ,си го може Цитирай
Geo Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 не се стърпявам да изсвиря едно мизерно солце :guitar: :guitar: ЧАКАМЕ щом си обещал-изпълнявай :hello: Цитирай
Geo Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 мого иако................. и аз бих се пробвал за едни хармонии и соло , макар и да ми звучи завършено....... Давай,чакаме ви с Налбанта да забиете. Цитирай
Recommended Posts