edgecrusher Отговорено Февруари 1, 2012 Отговорено Февруари 1, 2012 Сериозно ли го свириш това с пръсти ( дясна ръка) и с тази китара от видеото, бе ман?! Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 1, 2012 Отговорено Февруари 1, 2012 (Редактирано) visiondann , защо си махнал предното , направо къртиш с него . Мен второто сякаш по- ми харесва Ама щом настояваш - ето - специално за теб! )) Ver.1 http://www.youtube.com/watch?v=x7VC7IjKVFs Ver.2 - В един по-горен пост )) Това и на мен много ми хареса! Накрая малко избяга от темпо, но идеята у супер!! Много интересно звучи - БРАВО!! Редактирано Февруари 1, 2012 от visiondann 1 Цитирай
kirchev08 Отговорено Февруари 1, 2012 Отговорено Февруари 1, 2012 Благодаря , че го постна пак .Всички участия тук са добри ,но твоята версия1 ми допадна най-много. Цитирай
kiusha82 Отговорено Февруари 1, 2012 Отговорено Февруари 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=343PfSDuFB8&feature=g-upl&context=G22c8f24AUAAAAAAAAAA 4 Цитирай
Stranen Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 virto мн добра импровизация тона е екстра 1 Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 Много добър джемец е станал тук. Eто едно включване от мен http://soundcloud.com/user9552137/neung-vinai-jam 3 Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 Похвално! Вкарваш нови пинизи.... Явно бая си откраднал от колегата Шишков! Цитирай
Heartman Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 ultramega, много готино соло! visiondann, страхотен тон! K I T A R A, как се свири на тоя Орфей така,направо ме разби. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 Благодаря за добрите думи . Означават много за мен Похвално! Вкарваш нови пинизи.... Явно бая си откраднал от колегата Шишков! Е , трябва да се учим от по напредналите, честно казано поласкан съм(въпреки че, ако съм откраднал нещо е станало неумишлено ). Днес сложих ръчката на тремолото , която по принцип седи прибрана хаха. То си личи колко ми е трудно да я ползвам удачно и изфалшивява на моменти. Забравих да кажа ... всички сте забили много добре , има страхотни изпълнения Цитирай
rockfire Отговорено Февруари 2, 2012 Отговорено Февруари 2, 2012 Е това се казва форум ...браво на всички! Знам ,че има още китаристи у форума -хайде опитайте и вие ... Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 3, 2012 Отговорено Февруари 3, 2012 (Редактирано) ^^ Ултра - нищо крадено нямаш - леко загатваш Kick It All Over на Грег Хоу, на едно място което е нормално, защото го коментирахме това парче в раздел кавъри, ама е станало супер готино - аз лично много се кефя, защото така излизаш от клишето на блус скалата, като вземеш да имповизираш. Ако "преформатираш" тая фраза с различни тонове и различни скали по различни места по грифа ще имаш според мене много готин вариант за разнообразяване на стила си - Аз лично свиря от години с фиксиран бридж за да не ме разсейват никакви "ръчки" и се старая всичко да си идва от пръста... Успех! Редактирано Февруари 3, 2012 от Telerig 2 Цитирай
kirilsat Отговорено Февруари 3, 2012 Отговорено Февруари 3, 2012 Напротив! Краде яко...... занаята! Иначе си е ultramega! 1 Цитирай
kolio_k Отговорено Май 2, 2012 Автор Отговорено Май 2, 2012 Аз пък много се изкефих на твоето свирене, браво!!!! Цитирай
Recommended Posts