toshevski Публикувано Май 17, 2006 Публикувано Май 17, 2006 (Редактирано) Имам предложение относно бекграунда на страницата! Хубав и оригинален е стилът на сайта и в тая насока би му подхождал (вместо кафявата, може би имитация на амбалажна хартия)... та би му подхождал един стар, пожълтял и измачкан нотен лист. Само предложение, разбира се! А и може би на места има прекалена асиметрия... знам, че стилът го изисква, но да не е претруфено! Надявам се да не се обиди някой, а и това е лично мнение! Иначе е много як! Редактирано Май 17, 2006 от toshevski
LOE Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 На мен целия дизайн ми се струва доста зле... това мнение го изказах доста одавна, за съжаление се оказа че няма какво да се направи, поне в началото...
eL_NinYo Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Аз пък си мисля,че това,какъв е дизайна няма никакво значение ! Важна е информацията,която ще се помести в него Айде стига с чалгаджийските истории - визия и т.н.
LOE Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Аз пък си мисля,че това,какъв е дизайна няма никакво значение ! Важна е информацията,която ще се помести в него Айде стига с чалгаджийските истории - визия и т.н. звучиш сякаш ти си го правил Моите извинения, просто съм дизайнер и тези неща ми правят впечатление. Дано съдържанието да компенсира външния вид.
musicman Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Моите извинения, просто съм дизайнер и тези неща ми правят впечатление. Дано съдържанието да компенсира външния вид. Знам, че дизайна ще бъде възприет по различен начин и за това ще ви помоля да не го коментирате. Първо защото на мен ми харесва и съм дал пари за това. Второ защото е някак си тъпо да критикувате без да знаете как стоят нещата. И трето дайте да уважаваме труда на хората. Както моя, така на дизайнера и на всички, които ми съдействат за да го има този сайт. Повярвайте ми не е лесно да се направи нещо оригинално. Който не вярва - нека се пробва. Естествено всеки има право на мнение дали е хубаво или грозно но немога да ви угодя на всичките... а и това е сайт за музика и се надявам съдържанието да ви хареса. Така, че това е дизайна за сега. След време като реша да го сменям - включете се в конкурса и покажете как виждате нещата. От тук нататък няма да обсъждам такива неща. Ако имате предложения или искате да помогнете - давайте по същество. Иначе знам, че всеки може да плюе.
toshevski Отговорено Май 17, 2006 Автор Отговорено Май 17, 2006 Аз пък си мисля,че това,какъв е дизайна няма никакво значение ! Важна е информацията,която ще се помести в него Айде стига с чалгаджийските истории - визия и т.н. Айде и моите извинения, но само в чалгата ли е важна визията? Е, да там важи това, че само тя е от значение, но аз когато гледам даден продукт от каквото и да е естество, го гледам цялостно и обективно, в завършен вид! Защо винаги трябва да има изказвания от рода "абе яко, ама еди-какво си..." (особенно в БГ)? Защо да няма изказвания като "цялостно ми харесва, няма какво повече да се каже" и т.н. Както казах- мое мнение! Не искам да задълбавам в тая тема защото наистина е много широка а и не е мястото тук! Успех!
DILETANT Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 По-важното е сайта да тръгне и да съдържа интересна информация. Дизайна може да се оправи и впоследствие.
LOE Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 абе най-дорбе когато всичко е добре те да го напълнят с материал, това е по важно поне на този етап, нека първо проходи сайта пък после със сигурност ако има развитие ще има и козметични промени
Baby Thomas Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Мен лично дизайна ме кефи много!!! Поне като идея. Инак червеното от логото малко не се връзва с останалото може би, но вие си знаете. Оценка 5.5 от 6 възможни. Кийп он сайтин'!!! :green:
Dilian Nedev Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 А какво трябва да можем да правим , че да помагаме за съживяването му ?
eL_NinYo Отговорено Май 17, 2006 Отговорено Май 17, 2006 Моите извинения, просто съм дизайнер и тези неща ми правят впечатление. Дано съдържанието да компенсира външния вид. Аз пък съм музикант и не ме интересува Ако много те дразни - направи си твой и ни освободи от присъствието си в нашия("нашия"-не защото съм го правил аз,а защото се чувствам част от muzikant.org) ! :hello:
Recommended Posts