Slacoth Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 Нямаше нужда от ирония. Намирам, че си добър в това, което правиш и не желая да навлизам в спор. Режим ключето го видях. п.с. - отворите на WAH/Volume и т.н. педали, както всички знаем са позиционирани отгоре, и съществуват, защото тяхното отсъствие е неизбежно, предвид конструкцията им на действие ... Цитирай
tzolov Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 Поздрави за новото отроче ! Хубаво е че си запазил цветовата схема и рисунката от предишните модели. Отворчето според мен е повече полезно отколкото вредно , който го е страх от 'изтичане на водите' може да му лепне едно тиксо Другите работи сме ги коментирали преди Безоловен припой ли използваш ? Щото спойките изглеждат някак си безоловни а и покритието е никел-злато. Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 11, 2011 Автор Отговорено Октомври 11, 2011 Благодаря. Не е безоловен. Нормален е. Безоловния тинол не ме кефи. Платките са никел-злато най-вече поради естетическа гледна точка. Slacoth, мир да има. Сори ако съм те засегнал. Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 ^ Проблем - никакъв. Чакаме семплите. Цитирай
serengeti Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 (Редактирано) Басиизродскияефект!!!!!!Ще се купува!!!!За първи път виждам драйв с такива функции.Nikifena - Джон Атанасов на овердрайвовете. Редактирано Октомври 11, 2011 от serengeti Цитирай
rockfire Отговорено Октомври 11, 2011 Отговорено Октомври 11, 2011 Не съм запознат със звука на тези камиончета /сори/ и бих помолил за пробите да сравните някое от предните модели с новото! Успех на новата придобивка в колекцията на Ники! Цитирай
RockoBG Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 Ники бате, има ли опция за капак за батерията? Че оня ден се чупих да търся (щото на нас рокенрола ни е по-важен ) И аха да пиша в предложенията и забравих ... Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 12, 2011 Автор Отговорено Октомври 12, 2011 Роко. има скоба която държи батерията. За да сложиш батерията, трябва да махнеш долния капак - тоест да развъртиш 4те болта. Това с капака ми е проблем и на мен, но фирмата която се занимава на този етап с изработката на кутиите ми няма подходяща матрица за специално огъване за капак. Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Изглежда супер изпипана работа. Поздравления Цитирай
Andrioman Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Ако съдя по предния модел,този също ще е убийствен :-) Цитирай
swe Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Браво Ники, ще се купува, имаш ли готови бройки, и малко семпли ако може Цитирай
drumvarna Отговорено Октомври 13, 2011 Отговорено Октомври 13, 2011 Семпли следващата седмица, че днес взех камиончето и до края на седмицата нямам възможност, но изглежда прекрасно и ще се пробва и в реални условия съвсем скоро(ще го бодна в моята педалиера за проба на работа за 2-3 песни) Благодаря на Ники за доверието и за помощTа!!! УСПЕХ!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 14, 2011 Отговорено Октомври 14, 2011 Днес, взех една бройка лично от Ники и нямах търпение да посвиря и запиша видео, зареден от позитивизмът му ! Ефекта има толкова много възможности, че все още откривам нюанси в тона, а щракам ключетата от 3 часа. Тази идея с честотите е гениална....! Като ми стане и другата китара ще направя още видеа с хъмбъкери. Поздрави, Дими 7 Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 25, 2011 Отговорено Октомври 25, 2011 Днес се заиграх с новия педал и останах очарован от възможностите му Записах и малко демо http://forum.muzikan...001#entry697001 Педалът звучи страхотно, поздравления на майстора 2 Цитирай
Recommended Posts