2+2=0 Отговорено Август 18, 2020 Отговорено Август 18, 2020 (Редактирано) ^DSL буустнат със SD-1, лично мнение. Ако има усилвател, при който да е от значение, че нивото на звука стига до 11, това са Marshall. Пак лично мнение, де. По принцип не обичам да свиря силно на репетиция и амповете ми са максимално намалени, така че съм развил някаква чувствителност към усилването и разликата в звука. Та, разликата в хедруума и звука при 50 и 100 вата според мен тук е осезаема. Мисля, че е банално да се повтаря фразата, но маршъл-ът трябва да е усилен, за да си покаже истинските възможности. Не знам дали само при мен е така, но доста близък звук до буустнат DSL/TSL съм постигал с Engl Invader. Нямам никаква представа дали са сходни наистина, просто ми звучат близко. И не знам дали има фенове на моднат маршъл-ски звук, но някой свирил ли е на Splawn или някой от другите по-известни модъри? Редактирано Август 18, 2020 от 2+2=0 Цитирай
chris_barnes Отговорено Август 18, 2020 Отговорено Август 18, 2020 Аз съм подрънквал на Splawn. Имам приятел с Nitro. Звучи си доста бритиш, като напомпан маршал, но леко по-рафиниран, не толкова in your face.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
GKuzmanov Отговорено Август 19, 2020 Отговорено Август 19, 2020 За мен, Mesa Stiletto е много добър модерен прочит на класическия Маршал тон. 1 Цитирай
gre6nik Отговорено Декември 11, 2020 Отговорено Декември 11, 2020 Здравейте, чета чета, и не само тук, и в сайта на Маршал... и не намерих къде да прочета каква е разликата, плюсове и минуси между (TSL)Triple Super Lead и (DSL) Dual Super Lead например при серията JCM 2000? Някой знаещ да осветли ако може. Също така... JCM , JVM, JTM...? Предварително благодаря. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 11, 2020 Отговорено Декември 11, 2020 Тоест искаш някой да ти преведе цялата история на Маршал? TSL/DSL са просто 2 и 3-каналните им версии. JCM2000 е за модели от 2000г. насам. Предишните JCM800/900 се правят съответно през 80-те и 90-те години. Буквичките са от имената на Джим Маршал, жена му, сина му... какво беше точно не помня. Различни серии през годините означават. JMP & JTM са по-древни, JCM & JVM по-модерни. Има буквално гигабайти инфо по темата в нета. Синтезирано, разчекнато, хронологично... 2 Цитирай
GKuzmanov Отговорено Февруари 1, 2021 Отговорено Февруари 1, 2021 New Amp Day: Marshall Silver Jubilee 2555X: 1 Цитирай
gre6nik Отговорено Март 30, 2021 Отговорено Март 30, 2021 Здравейте, Четох, четох, ... и за камиончетата Маршал нищо не намерих в темата. Някой ползва ли такива? Отзиви? Цитирай
Recommended Posts