AXE Публикувано Октомври 6, 2011 Публикувано Октомври 6, 2011 Идеята ми е когато не съм си вкъщи, да мога лесно да си се упражнявам на слушалки. Единият вариант е метроном, който има изход за слушалки. От там вкарвам сигнала в MP3 In-а на AmPlug-a (не съм сигурен, ама се надявам да паснат нивата на сигналите) и от AmPlug-a в слушалките вече ми е смесен звука на китарата с тоя от метронома. Другия вариант е метроном с инструментален/линеен вход и изход за слушалки. Важното и в двата случая е метронома да се чува и в двата канала. Някой виждал ли е такова животно!? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Имам метроном с изход за слушалки. Едвам го изтрайвам 2 такта, много противен звук вади, пък и няма настройка на силата на звука. Ако имаш някой по-модерен телефон по-добре си намери приложение за него. Аз сложих 2-3 в iPhone-а и е отлично! Цитирай
Slacoth Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Имам метроном с изход за слушалки. Едвам го изтрайвам 2 такта, много противен звук вади, пък и няма настройка на силата на звука. Така е.Познавам един барабанист, който много сериозно си увреди слуха с подобен боклук. Сега не може да свири повече, заради тази травма. Цитирай
vihro Отговорено Октомври 7, 2011 Отговорено Октомври 7, 2011 Метронома на Тама има изход за слушалки, дали обаче ще стане за това, което искаш, не зная. Цитирай
a_panov Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 На телефона съм си сложил 1, 2, 3 метронома, но на 2 от тях Java-та не им е подписана и е ужас от даване на разрешения за достъп до файлове. Другия е пък с калпави тонове и не се различава 1 от 2, 3 и четвърти такт. Аз не слушам на слушалки, а го пускам телефона в кубето и върху него свиря. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Октомври 12, 2011 Отговорено Октомври 12, 2011 (Редактирано) Макар, че не е точно каквото търсиш, давам ти една идея: Вариант 1 Вариант 2 Мушкаш едни слушалки в РС-то и си готов. Редактирано Октомври 12, 2011 от ciriljhonson Цитирай
AXE Отговорено Октомври 14, 2011 Автор Отговорено Октомври 14, 2011 Така! По ред на номерата @Baby Thomas - кажи поне какъв да не си взимам. А за телефона - за Win Mobile така и не намерих читав безплатен метроном. Пък и честно казано не ме кефи особено идеята. Искам да е нещо простичко, да му вкарам два кабела, да натисна едно копче и да съм готов. @vihro - Ако става дума за този - изглежда много яко, ама сякаш е малко скъпичък за моите цели. @ciriljhonson - знам го това, вкъщи така си свиря. Но: Идеята ми е когато не съм си вкъщи, да мога лесно да си се упражнявам на слушалки. Аз намерих два, които имат и вход и изход, при това с волюм. Този ме кефи! А този изглежда също да върши работа, но с тия масажи ми изглежда нещо несериозен Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 14, 2011 Отговорено Октомври 14, 2011 Вземи си платен за Уин телефона, тъй или иначе ще купуваш нещо. Въпросът е да върши работа! Моят е едно кЕтайско копие на тези на Корг. От типа на ХарлиБентън-а е. Според мен задължително го чуй преди да нариваш пари (пък ако ще и 20 лева да са само). Цитирай
AXE Отговорено Октомври 14, 2011 Автор Отговорено Октомври 14, 2011 Ми както казах, предпочитам да е по-проста схемата, особено като ще давам пари за това И на мен ми се иска да чуя и пробвам, ама Harly Benton-a тука май няма къде Но пък може да обиколя магазините да видя дали пък случайно нямат нещо подходящо. Иначе писах и мейл на Томан да ми кажат кое става за мойте цели. Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 (Редактирано) МТ50 го имах доскоро, ще ти свърши работа за това, за което го искаш. Възможно е звукът му да ти се стори дразнещ. В момента съм с ето този на Planet Waves, който също има изход за слушалки. Редактирано Октомври 15, 2011 от Viara Ivanova Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 15, 2011 Отговорено Октомври 15, 2011 (Редактирано) http://www.thomann.de/gb/boss_db30.htm Аз ползвам този от доста време и съм много доволен! Има изход за слушалки със volume, светлинки, всякакви варианти за ритмика и тактове, дава и тон за настройване Редактирано Октомври 15, 2011 от kitaratapesho Цитирай
Recommended Posts