Zero Tolerance Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Невероятно посредствена работа. Не знам от къде вадите такова самочувствие... Записите са под всякаква критика, песните са скучни.. Ужас.. 2
Явор тъпото Отговорено Септември 30, 2011 Автор Отговорено Септември 30, 2011 ^ А Вие, ако мога да попитам, някаква звезда ли сте в музикалния бизнес, или сте просто някакъв анонимен, бездарен форумен драскач, мечтаещ или по-скоро бленуващ за световна слава?
rudibass Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 С риск да се повторя ама Браво и за това мнение... 3
Zero Tolerance Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 A вие случайно да сте нещо повече от форумен спамер с прекомерно самочувствие? Хайде, малко по-кротко и си направете нещата, преди да се обявявате за велики. Аз съм слушател и аз ви казвам - you fucking suck. Слушателското мнение е най-важно, нали така? : ) 1
Cutthroat Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 (Редактирано) Аве както и да е Редактирано Септември 30, 2011 от Cutthroat
overhate Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Що, бре, не е лошо т'ва кат за попец, има к'во да се пипне тук там, ма като цяло си е ок. Вече за "най-перспективната" част може би е леееко пресилено
Явор тъпото Отговорено Септември 30, 2011 Автор Отговорено Септември 30, 2011 (Редактирано) ^^^ Да, но все пак има значение кой казва мнението, ако примерно е някакъв музикален инвалид, трябва ли да му обърнем внимание? За нас най-важно е, че клубните ни изяви предизвикват истински фурор, значи ние си имаме своята публика, остава само да се развиваме в същия дух Редактирано Септември 30, 2011 от zagazila17
Cutthroat Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Чудно ми е дали наистина хора от групата пишат или просто някой се ебава ... Ако наистина са хора от групата то ако станат известни няма да може да се говори с тях.
rudibass Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Доколкото разбирам ...си пише един човек..Ама не разбирам защо пише.Групата му върши някаква работа,но определено той не прави услуга на свойте колеги,като пише в този форум.....помежду другото, какво направихте с Владо и малкия Колев? Нали свирехте заедно?
Zero Tolerance Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Да, защото обикновено във форуми за музиканти се подвизават основно музикални инвалиди, чиято единствена цел е да възпират прогреса на великолепни, предизвикващи фурор банди като вас чрез гръмките си злобни постове, пращащи негативна енергия към вашата аура. Ще ви спрем, няма да пробиете, ха!.... 2
Cutthroat Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 Де да знам ... според мен никой уважаващ себе си и своята банда и труда на бандата не би правил такива изказвания. Затова подозирам, че може някой да се опитва да ги злепостави.
programista Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 (Редактирано) Един мой познат свири в тази група и ми стана доста тъпо сега, като разбирах че и Явор свири в тази група и от днешните му изказвания. За тези които се чудят кой стои зад Zeta и zagazila17 ето няколко забавни четива. За един с много никове А все същия задник http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/83980-ca-aaaeei-n-iiiai-ieeiaaa/ Колко е тъп всъщност Явор Тъпото http://forum.muzikant.org/index.php?/topic/110061-eieei-aa-oui-anuuiino-ssaidh-ouiioi/ Това са някои от кратките теми . Сагата е доста дълга и увлекателна и може доста време да отделите на тези четива. Имаше и няколко по-дълги теми, но сега не ми се търси. Редактирано Септември 30, 2011 от programista
Hillbilly Отговорено Септември 30, 2011 Отговорено Септември 30, 2011 ^ От твоето конкретно мнение репутацията ни едва ли ще пострада, все пак ние сме музиканти, при това родени такива, а хората гледат таланта, както са казали мъдрите, ако мога да ги перефразирам, по думите посрещат, по таланта изпращат!!! бе,да ти кажем,хората гледат хубавата жена в групата,то и затова повечето групи са с певици..
Recommended Posts