bobomarinov Публикувано Септември 17, 2011 Share Публикувано Септември 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=uNxPT4ZoTtk Много ми е любопитно какъв ефект се използва по време на slap-a. На мен ми прилича на auto-wah, но нямам никакъв опит с ефектите и ми е трудно да разбера. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thrashed Отговорено Септември 17, 2011 Share Отговорено Септември 17, 2011 Стабилен delay с distortion ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bobomarinov Отговорено Септември 17, 2011 Автор Share Отговорено Септември 17, 2011 Стабилен delay с distortion ? Говоря за slap-a. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mairomaster Отговорено Септември 17, 2011 Share Отговорено Септември 17, 2011 Някакви стерео гадории, къде разхвърлят нещата из панорамата, друго не знам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 Slapback+AutoWah? Sweep Echo също се случва да пляка така. 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vtgandalf Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 Яко на мен Buckethead ми е любимият изпълнител . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jusifu Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 Envelope Filter? 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Thrashed Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 В уики-то пише че използва тези ефекти BOSS DD-7 Digital Delay BOSS NS-2 Noise Suppressor DigiTech Whammy II VOX V847 Wah Electro-Harmonix Micro Synthesizer MXR Phase 100 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 Звучи ми като фейзър. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 AutoWah 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
каменов Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 Освен Auto Wah има Phaser и Octavian effect ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Септември 18, 2011 Share Отговорено Септември 18, 2011 @ Понякога го прави с нормално уа-уа. Понякога и с Filter Modeler-a Готинко си е 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Annonnymоus Отговорено Октомври 26, 2011 Share Отговорено Октомври 26, 2011 (Редактирано) Реших да не пускам нова тема, затова пиша тук: Някой може ли да ми каже какви са ефектите използвани в клипа на тоя пич? За диста е очевидно, ама с другите ефекти не съм много на ти, а звука е доста готин. Мерси предварително! П.П. И не съм фен на Хари Потър! Редактирано Октомври 26, 2011 от Annonnymоus Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts