Jump to content
Българският форум за музиканти

jusifu

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от jusifu

  1. ^^Тоя Schecter ми прилича на нещо средно между гаечен ключ и отварачка
  2. jusifu

    Joe Satriani - Friends

    Ejoy!!! Чакам критика (от по-конструктивните )
  3. При Бозов го има или можеш да си го поръчаш и от тук http://www.musicworld.bg/bg/m_2570127/i_28...d_CUBE_20X.html там има и 15 ватовото ако решиш че тва е скъпо.
  4. Здрасти Боре, Згуро е. По твоя въпрос - при Behringer-a analog modeling значи че може да имитира звуците на различни усилватели, до колко добре е друг въпрос Аз лично не съм голям фен на Берингера. Кажи горе долу какъв ти е бюджета, защото за малко повече пари ще можеш да си вземеш нещо доста по-добро като например Roland Cube 15 или 20 ватовото или Peavey Vypyr 15 и моя личен фаворит Vox VT15. Всичките имат вградени ефекти и модулации, като при вокса има и лампов предусилвател. Поздрави!
  5. Здрасти, аз съм от Пловдив и свиря с Guitar Rig, така че ми трябват тея преходници. Та мойте се ги зимам от Конрад (с/у хотел Ленинград) или от Квазер Електроникс (до Рилон центъра). Струват не повече от 50 ст. и няма значение дали е от моно към стерео или е стерео-стерео. Надявам се да съм бил полезен
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.