Jump to content
Българският форум за музиканти

На всЕко гърне - мерудия


Recommended Posts

Китара, бас, ударни,клавишни...

Респект пред хората, които мога по всички теми, да дадат компетентно и полезно мнение!!! :godbless:

 

Изключително досадно, е във всяка тема от форума, едни и същи "специалисти" да дават своето "компетентно" мнение.... :tomato:

Постоянно спамват и разводняват темите! :spam:

Предложението ми е, да се ограничи дневното участие на потребителите, с изключение на тези от VIP листата! :hooray:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уви, няма как да стане това. Аз свикнах преди доста години. Просто трябва да се научим да отсяваме този тип хора с игнор на мнението и да вървим напред в темата...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Поставете едно бутонче СПАМ! И ако съберете 3 спама за ден... измислете нещо!?

Нека цензурата, да е от съфорумниците!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами, колеги, това явно е въпрос на етичност. Наистина е досадно да пуснеш тема по въпрос, който живо те интересува, и някой (бил той VIP или не, защото и VIP потребители на този форум са се отнасяли с много теми пренебрежително без винаги да има очевидна причина за това) да започне с хапливите си коментарчета по отношение на компетентността на автора и т.н. Или пък поредният псевдо-ерудит да започне да ръси акъл-море.

 

 

Пичове (и пички green_flying.gif), работата така не става, целта на форума е именно обмяна на информация. Тук е мястото, където незнаещият да попита някой по-компетентен. Знам, че има някои наистина малоумни теми, ама малко по-колегиално отношение ;) И нека наистина особено когато става дума за консултация, свързана с по-задълбочени познания в дадена област, да дават съвети тези, които разбират нещата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Друже, повечето ВИП потребители не са активни отдавна (по мои наблюдения, може и да бъркам), доколкото не пишат. И си много прав, че форумът е място за обмяна на информация. Но за съжаление, голяма част от по новите потребители си мислят, че става въпрос за нещо като бюро клиентско обслужване по всевъзможни музикални въпроси, най вече закупуване не гиър, а известна част от по старите такива, помагат за насърчаване на този тип мислене по причини, които на мен не са ми много ясни. Тоест обмяна на информация няма, а и сериозна част от очакващите да получат информация, не са склонни да я търсят (из по стари теми, по въпроса, който ги вълнува), а живеят с впечатлението, че някой им я дължи, пак и пак, на всеки поотделно (визирам предимно китарния подфорум, не съм много наясно с повечето от другите подраздели).

 

Държа да подчертая, че далеч не на всички тук, този тип общуване допада (говоря и за себе си, но мисля, че далеч не съм единствен), но пък в края на краищата това е свободен форум и всеки общува както прецени за нужно в него. Тук все още има много юзери, които просто игнорират подобни теми и пишат само там където им е интересно или където преценят, че наистина (макар и според тях) могат да бъдат полезни.

Редактирано от kolio_k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

 

 

Изключително досадно, е във всяка тема от форума, едни и същи "специалисти" да дават своето "компетентно" мнение.... :tomato:

 

Мисля, че знам за какво говориш.

Броят им(на "всезнайковците") нараства прогресивно и не че имам нещо лично против тях , но обикновено дават категорично мнение, без условности и в общия случай, не изпускат удачен момент да "набият канчето " на някой. (Вероятно, това им осигурява някакъв вид разпускане, подхранване на егото и избиване комплексите )

За щастие точно този вид потребители , почти не обръщат никакво внимание на любимите ми раздели за авторска музика и джемове.

 

Наистина, ценни потребители (но не само ВИП според мен )са ограничили или напълно прекратили писането в този форум.

Ако пишат в някой друг такъв , моля да ни кажат, за да ги следим там :D

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Замислял ли си се защо не пишат тук? Заради всезнайковците....

 

Според мен трябва много строги правила и яко рязане на квитанциите наред.

 

Знаеш ли, че в един чужд форум в който нямах дори и 1 пост ме отрязаха lifetime! само за това, че не съм написал България като държава от която пиша. Видя ли са IP адреса и получих лично съобщение, че моя акаунт е спрян завинаги без право на възобновяване. Форумът е за електроника и е много реномиран. Представи си какво е ако почна да пиша тъпотии..

 

Изводите всеки сам да си прави.

 

 

 

 

Когато нивото на форума се вдигне, тогава и хората на които постовете са пример ще започнат отново да пишат тук. До тогава ще цари анархия.

 

 

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нали сте чували поговорката "По-умният отстъпва" - затова не пишат, то и на мен ми се отщява да влизам във форума, особено след като попадна на неграмотни или заядливи коментари на махленско ниво, но се радвам, че все пак, от време на време, любимците се връщат!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Решението е следното, цъкате минус на заядливия коментар и като събере даден човек 30 минуса го слагаме в шит листата и готово.

Трябва дружно да се опълчим на простаците иначе няма да стане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Според мен 30 минуса са твърде много. Или да го кажа така - различните раздели са за различни норми. В "Ударни инструменти" със сигурност няма 30 човека, които да оценяват/да имат намерение да оценяват коментарите. А там идиоти хич не липсват.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.