herz07 Публикувано Юли 7, 2011 Публикувано Юли 7, 2011 Колеги,искам да купя ето този бас http://www.thomann.de/gb/warwick_tm_stevens_signature_as.htm А бе много ми се виждат за корейско изпълнение,навит съм на 60 %,но останалите 40 много ме тормозят.Благодаря ви предварително за мненията и съветите! Цитирай
rockfire Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 След Щатите и Япония ,корейците са най надеждни в производството на китари специално! Друг е въпроса дали трябва 4 струнен да вземете или с 5 поне! За тез пари може да вземете и щатски бас стар запазен... Цитирай
SICCREW Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Попрекалили са с цената .. за тези пари съм гледал в General Music много готини басове,пробвай да им намериш сайта и разгледай и там ,за всеки случей ,току виж си харесаш нещо оттам а и е надеждно ,пазарувал съм некой работи оттам (директно от магазина) Цитирай
armario Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Ако искаш непременно Уоруик - заповядай, избор - голям. А и цените са доста добри. http://shop.ebay.com/i.html?_from=R40&_trksid=m570.l1313&_nkw=bass+guitar+warwick&_sacat=See-All-Categories Цитирай
SICCREW Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 http://www.generalmusic.es/generalmusic.html а ето линка точно на магазина от които "пазарувах" Успех! Цитирай
разбойник Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Нямам впечатления от този модел, но наскоро свирих на корейски Robert Trujillo Signature и мога да кажа само добри думи - чудесен акустичен тон, добър състейн, атака и страхотна пета струна. Цитирай
rudibass Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Абе самия бас може да е хубав, ама много шарен като за реге..А и скъпичък ми се вижда.Ходих в Солун преди една седмица .Там има магазин вносител на Уоруик.Имат доста атрактивни цени на всички продукти на марката...Видях готини Уоруици за по 1000-1200 евра. Цитирай
danko Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Според мен е толкова дигната цената защото е signature баса. Защо просто не потърсиш Streamer Stage I с MEC p-j адаптери?(надявам се не обърках модела) Или държиш на изрисуваното тяло? Цитирай
johniebgood Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Голям интерес към този бас!! скоро го обсъждахме в друга тема, разбира се, че е скъп! Цитирай
herz07 Отговорено Юли 7, 2011 Автор Отговорено Юли 7, 2011 Жоре,ние се спряхме на него точно,защото е шарен,но трябва да има и добър звук мааа му,все пак се дават доста пари.Ако "Фендер"имаха такава окраска нямаше да мисля,но басистката се е пънк отвсякъде и шаренията и е начин на живот.Благодаря на всички колеги за мненията и Long Live Rock n Roll! Цитирай
Fats Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 Тогава купи Фендер и го дай в някое ателие за аерография. И момата ще има уникално изрисуван инструмент. Най-шареният под слънцето. Не си струва само заради малко боя да вкарваш толкова пари. Боята не свири, нали? 1 Цитирай
bmo Отговорено Юли 7, 2011 Отговорено Юли 7, 2011 С уговорката, че съм пълен лаик, от собствен опит мога само да кажа едно - кеф цена няма. Ако можеш да си го позволиш и ако те кефи - why the hell not? 3 Цитирай
Fats Отговорено Юли 8, 2011 Отговорено Юли 8, 2011 Fender-ът на Годжи е реплика, нещо средно между Fender P-51 и Fender Telecaster Bass, с окраска, характерна за хипи епохата. А те търсят нещо с пънкарски пиниз. Цитирай
Recommended Posts