Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

В Кейкуолк има такова нещо. Просто в "СТАФФ" менюто трябва да избереш какъв да е вида на нотите - за пиано, бас, ала бала ...

Редактирано от visiondann
  • 4 weeks later...
Отговорено

Извинявам се ако има такава тема но търсих 4 страници и нито следа...Та иска ми се да стане нещо като тема за това как да се разчитат таблатурите с подробно обяснение и качени снимки на въпросните знаци...Обръщам се основно към по-опитните и по-запознатите от мен(такива са почти всички)....Мисля че като цяло идеята ще е много полезна за всички начинаещи като мен който не ходят на учител или просто са си свалили таб и немогат да го изсвирят понеже не разчитат знаците...

Поздрави,Цвети

Отговорено

здрасти! кво става? как е даскало? ето основните знаци:

h - hammer

p - pull off

b - bend string up

r - release bend

/ - slide up

\ - slide down

v - vibrato (sometimes written as ~)

t - tap (with strumming hand)

x - muted, struck string

между другото коя версия на гитарпро имаш? ако имаш 5 тицата прати ми линкче.

Поздрави,

Свилен

Отговорено

Е на мен ми трябват обеснени как се прави не просто така смисъл на Английски и аз си ги намерих по-скоро как се прави...А иначе съм с 5-ца да в дата.бг я има...

поздрави

цвети

Отговорено

Е на мен ми трябват обеснени как се прави не просто така смисъл на Английски и аз си ги намерих по-скоро как се прави...А иначе съм с 5-ца да в дата.бг я има...

поздрави

Разрови се малко повече във форума. някой беше пуснал такава тема и всички тия неща бяха много добре обяснени, но беше отдавна и не си спомням кой беше. Ако открия нещо ще пиша. Успех с търсенето. :)

Отговорено

@PAIN много мерси прочетох един пост дето е обяснено сичко...Много благодаря и на @Lord_OF_Darknes който много много ми помогна колкото и некадърен да съм аз и да загрявам бавно той ме издържа...Мерси

Поздрави

Цвети

Отговорено
:recourse: едва ли ще е скоро поне 2-та му част но все пак сичко става с мъчене...сега уча някои по-лесни сола напр. Sweet Dreams manson версията...Е нещо такова... :)
  • 3 months later...
Отговорено

За съжаление не. Поне аз не успях да си харесам. Намерих 2-3 такива софта, като единия беше доста сносен, но... Като се има предвид, че самия Гитар Про има още какво да се пипа, а това си беше бледо копие... TuxGuitar му беше заглавието, повече инфо на САЙТА.

Оригиналния Гитар Про има вече версия и за МасОС. Друг е въпроса, че не тръгна като хората при мен, но може би е нещо от краковете за ОС-а и самия софт. В тоя ред на мисли може да пуснат версия и за Лин. Ама надали. Просто няма толкова юзъри, да не говорим пък дето ще платят.