Jump to content
Българският форум за музиканти

Guitar Pro


Mandalay

Recommended Posts

имам сериен номер но не успявам да намеря място където да го въведа. Не е в Help или About както при повечето програми. Много ще съм благодарен на всеки, които може да ми помогне и го направи.

Link to comment
Share on other sites

Виж в crack.am

или си изтегли малко по стара версия от ***Линкът е изтрит от Armaggideon, от уважение към авторските права***

Link to comment
Share on other sites

в cracks.am няма нищо което да ми свърши работа, но всъщност проблема се оказа в това, че версията която съм свалил просто не може да бъде регистрирана, на линка който си ми оставил намерих това което ми трябваше, така че оше един път мерси.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Ми давам направо ;) Преди няколко месеца един приятел ми се оплакваше че Гитар Прото не издава звук... Зареждало, изсвирвало началната заставка но не просвирвало табулатурите... Реших че това е последствие от неговата световно неизвестна недъгавост в областта на компютърните технологии, обаче уви не биде само при него ами тия дни и на мен ми сдаде багажа любимата програма ;) Пробвах с преинстал ама явно не става така... Опитах се да намеря някъде в настройките нещо което да не съответства но нищо не намерих... Ако някой знае как да си оправя Гитар Про-то ще съм му мн благодарен ако сподели... Все пак не случайно се казва:

 

"Не питай старило, а питай патило..." :D

 

 

Благодаря предварително :)

Link to comment
Share on other sites

Отговорът предполагам е много прост. За да свири Гитар Про трябва да си нагласиш правилно МИДИ сетъп-а. Имаш няколко варианта, но зависи каква саунд карта имаш. При всяко положение с M$ GS Wavetable трябва да плейва. Аз лично имам "специална" версия на гитар Про, която не се инсталира, защото инфото за регистрацията е в .ини файла с настройките. Просто пускаш .ехе-то на кое да е РС и гитар Про тръгва и работи перфект (само трябва д асе инсталира фонт-а в Уин фолдъра). Ползвам Аудиджи със SoundFont зареден в А банка на картата. Работи и във всички други режими, само сменям от МИДИ сетъп-а, ако ми трябва промяна...

Link to comment
Share on other sites

Още един вариант - не си си включил MIDI-то от Volume Controls (малкото говорителче в долния десен ъгъл).

 

Друго обяснение: таблатурата започва с няколко празни такта.

Ако на GutarPro e указанао да просвирва само един такт (Play the current bar), програмата ще ти завърти само първия, в който (бидейки празен такт) няма никакви звуци.

Затова нищо не се чува.

Link to comment
Share on other sites

Ми първо мерси за бързата реакция... Такаааа... Ми да плейва си МS GS Wavetable-a ама пак не ми вади звук... А колкото до the_gorer Айдре бе братле на толкова кух ли приличам :cheers: Оставаше при празни тактове да питам що не вади звук ;)

Link to comment
Share on other sites

Споко, пич.

Не знам дали си забелязал, че в повечето упътвания за софтуер обикновено в графата Troubleshooting се изброяват само най-елементарните грешки, които може да допусне човек.

Ама най-най-най елементарните.

Това не е защото правят хората на маймуни. Просто почти винаги проблемите стават по невнимание и произлизат от неща, които приемаш, че са ти ясни и ИМЕННО затова се осираш при работата си с тях.

Затова погледни дали ти е включено MIDI-то. :metalist:

Link to comment
Share on other sites

Ми то че е вкл вкл си е въпроса е че не се сетих за трабъл шуутъра... (след точно 3 минути бъзикане на настройките...) Бахти чуствам се адски тъп :bravo: оправих го... Нещо сетъпа на мидито явно съм го базикнал :happy: Хахахаха ааа мани напуши ме смях къв съм тъп ;) мерси за хелпа все пак ;):metalist:

Link to comment
Share on other sites

Момчета излязло е новото Гитар про(За тези които го ползват ;) )

Има някъв енджин Реал Саунд!Но въпросът е че трябва да си го регнеш! ;);)

Айде някой от хакерите ако вече го е бъгнал да сподели с останалите:no:

слушах некви семпли и са що годе на ниво;)

Link to comment
Share on other sites

Petrucci, под "мулето" се разбира p2p клиентът eMule.

А за новия GuitarPro - примерите от сайта им звучат маса яко, най-вече заради семплите, които правят звука по-близък до истинския.

Евала на такъви разработчици.

Дано да са си оправили и режима за псиане на ноти в мултитрак и да са махнали огромните интервали (заемащи половин монитор) между отделните партитури. :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.