muzicantini Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 По принцип знам, че в Гитар Про може да се включи Миди и съответно да записва нотите на изсвиреното. Възможно ли е това да стане с китарен процесор, свързан с USB. От менюто Options и съответно настройките на миди го няма в списъка с input devices, а е включен (Сонар си го разпознава). Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Правил съм го с МИДИ клавиатура и става, само дето не ми е удобно. Но какво общо има китарния процесор с МИДИ-то?!?!? Цитирай
muzicantini Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Ами... Свързан чрез УСБ, не може ли да изпълнява функцията на МИДИ? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 30, 2010 Отговорено Юли 30, 2010 Китарния проц е у-во за обработка на АУДИО сигнал. Гитар Про е МИДИ сикуенсър. Едното няма общо с другото! ЮСБ-то на проца е за връзка към софтуер за редактиране/сейв/лоуд на пресети и в някои случаи, когато проца бачка и като аудио интерфейс, е за това последното. Цитирай
Slav Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 ^Ще ти трябва някакъв МИДИ адаптер, който да сложиш на китарата си и да праща МИДИ сигнал към Guitar Pro. Цитирай
Fallenblood Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 в шестицата не знам как е, ама петицата при вход от midi иска ръчно задаване на всяка нотна трайност, кото обезсмисля начинанието! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 1, 2010 Отговорено Август 1, 2010 За 6 и аз не съм проверявал, но иначе е само постъпково, което е доста гадно, да. Не можеш да свириш и да слезе всичко. Може с някой DAW, експорт към МИДИ и да го пльоснеш в Гитар Про, на който обаче импорта не е силна страна... Цитирай
velit Отговорено Август 22, 2010 Отговорено Август 22, 2010 Излезна версия от поредицата на Гитар Про повече за нея може да разберете от този видео клип http://www.guitar-pro.com/en/index.php?pg=...amp;video=video Цитирай
Sahmmy Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Не разбирам защо в програма като гитар про ще ти трябват 65437 ефекта и 8796 симулации кабинети след като идеята на програмата е да "научиш" някоя песен... Да няма да се ползва да си слушаш по цял ден музиката? Ако ми се наложи да я ползвам си пускам ГП5 без ВСТ, че само лагва. Цитирай
Fallenblood Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 (Редактирано) ^ абе и за композиране върши работа. аз повечето си песни съм ги мислил на петицата (макар че, като хвана да ги свиря, половината неща откривам, че звучат по-добре другояче). само че с тая шестица се закопаха. голяма, тромава, лъскав и тежък интерфейс (за разлика от леко претрупания, но все пак семпъл вид на 5-цата). тя петицата никой не я купуваше, че с тая 6-ца да не си мислят, че ще впечатлят някого? да бяха оправили на петицата бъговете, щяхме да ги благославяме. иначе истината за хубаво възпроизвеждане е през midi yoke към хоста и в хоста вече някакви хубави vst-та, а не тия смотани саунд банки, дето за 2 гигабайта едно жулене по 6-та свободна не могат да изкарат, без да звучи като на вършачката като й забие процесорът... Редактирано Октомври 20, 2010 от Fallenblood Цитирай
asen93 Отговорено Ноември 7, 2010 Отговорено Ноември 7, 2010 Как се правят слайдовете на Guitar pro :? :? Цитирай
crionic Отговорено Ноември 7, 2010 Отговорено Ноември 7, 2010 Слагаш едно "S" на тонът от който трябва да почне слайдът,но след него вече трябва да си записал до кой друг тон стига този слайд.И все пак не очаквай чудеса.На мен лично не ми харесва как звучи и не го записвам. Цитирай
asen93 Отговорено Ноември 8, 2010 Отговорено Ноември 8, 2010 мерси все пак снощи видях как става Цитирай
Теодор Митев Отговорено Април 13, 2011 Отговорено Април 13, 2011 Инсталирах си програмата, но когато я пусна ми изписва "GuitarPro.exe спря да работи". Някой да знае решение за този проблем? Цитирай
Recommended Posts