Fender_str Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Абе засега ще си карам на Windows въпреки очевадните недостатъци Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 А аз пък не. Съвсем скоро ще изпълня завета на Били: VISTA - Virus Inside Switch To Apple! Цитирай
Kmaster Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Имам Гитар Про 5.2, със сложени и 3те RSE, но като пусна който и да е gp-файл, който имам на компютъра, свирят само китара бас и барабани. Неща като вокали, стринг-оркестри, пиана и всичко останало не свири. Само китара, бас и барабани. Кажете моля как да го оправя, защото хич не съм доволен... И това се случи ако не се лъжа като преминах на 5.2, но не искам да се връщам на 5.0, защото имам много файлове, правени от мен, който няма да могат да се отворят. Помагайте моля. Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Прегледай настройките, сигурен съм, че ще е оправиш! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Да не си задал други портове на някои канали? Цитирай
Slav Отговорено Юни 13, 2008 Отговорено Юни 13, 2008 Разкарай RSE-то, и аз му се кефех отначало, ама осъзнах, че е много по-добре да си караш на чисто MIDI, както си го изкарва звуковата ти карта. Цитирай
Ignos Отговорено Октомври 22, 2008 Отговорено Октомври 22, 2008 Инсталирах програмата само за да видя какво представлява, обаче няма никакъв звук. Някой друг да е имал този проблем или да знае как да се реши? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 23, 2008 Отговорено Октомври 23, 2008 Провери си настройките - какви устройства на какви портове са сложени и съответно файловете към какво сочат. Също дали си пуснал малоумието RSE или само на МИДИ караш. По дефолт всичко тръгва, ама... знае ли човек при теб как е... Цитирай
Ignos Отговорено Октомври 24, 2008 Отговорено Октомври 24, 2008 То пък MIDI-то от Мастър Влюм-а ми е било на 0 Мерси за отговора . Цитирай
Комари в Буря Отговорено Декември 8, 2008 Отговорено Декември 8, 2008 Хора голям проблем-лоша работа,точно когато не трябваше.Когато си пусна някакъв трак на ГП....всичсоси върви,всички канали са увеличени...а не излиза никакъв звук!!някакви идеи? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 Нещо си бъзикнал настройките. Разгледай портовете и избраните за тях девайси и т.н. Цитирай
sevenstring Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 С риск предположението ми да звучи обидно тъпо, провери ли си секцията от Volume Control, която отговаря за MIDI звуците (при мен е SW Synth)? При мен, когато си пусна експортиран MIDI трацк през Media Player, автоматично мютва SW Synth-а и после трябва да си го вдигам пак ръчно. Цитирай
Zball Отговорено Декември 9, 2008 Отговорено Декември 9, 2008 мене веднъж ми спря всички пиана и като не я пусках 1 седмица и се оправи нз що Цитирай
Slacoth Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 От къде да си извадя бързи бутони, с които да задавам начало и край на участъка, в който искам да "циркулира" парчето?Тъй като за пръв път имам такъв проблем, не е изключено да е бъгната версията. Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 18, 2009 Отговорено Февруари 18, 2009 Има едни такива четички с 2 точки, виж там поцъкай. Освен това във всеки начален учебник по музика пише как се луупва в нотописа... Цитирай
Recommended Posts