krisku Отговорено Декември 6, 2009 Отговорено Декември 6, 2009 За преди и след разбрахме... На мен ми е интересно какъв ще е ефекта ако лашкаш по време на изпълнението? Всички трезво мислещи (дори под въздействието на алкохола) ще се наредят на опашка, мислейки, че заведението черпи. Ама ще е по-добре да пееш опера, че иначе от високочестотните женски писъци, едва ли публиката (?!) ще разберат нещо.
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 На мен ми е интересно какъв ще е ефекта ако лашкаш по време на изпълнението? вибрато®
Gabeta Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Аз съм правила секс преди репетиция и определено ми е доста олекнало и тонизиращо след това Краката ми са омекнали, но не ми пречи особено
Ивелин Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Става въпрос за мъжете и като цяло темата би трябвало да бъде "не ОНАНИРАЙТЕ преди концерт".
BlueZone Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Аз певец не съм (и едва ли ще бъда някога), но определено секса ми влияе на свиренето и за късмет - положително. Започвам да свиря по-смислено, особено когато импровизирам
Heartman Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 (Редактирано) ^ секс е едно нещо .......абе като пораснеш ще разбереш Аз пък гледах едно предаване по експлорър и там решиха да проверят колко е верен мита,че секса пречи на спортистите и един негър изчука жена си и след това го караха да прави какви ли не неща и резултата му беше по-добър от преди когато не беше правил секс,та стига сте си измисляли че секса пречи и т.н.т.Не мисля че някой ще тръгне да го прави 5 минути преди да излезе да пее(но що пък не) така че не вярвам да има ефект върху гласните струни особено при жените.Макар че при мъжете определено има връзка между пеенето и ташаците,иначе нямаше да казват "тоя крещи като скопен".В класическата музика даже са кастирали малки момчета за да не им мутира гласа и цял живот да си пеят с момичешкото гласче,ама пък остават бездетни.Та някой ако има сериозни научни,физични,химични обяснения защо не трябва да се прави секс преди пеене да каже. Редактирано Декември 8, 2009 от Heartman
Басурендер Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 ^ Верно може да го пратим като предложение на "Mithbusters" да направят проучването...Та тази няколкогодишна тема да се приключи
Ивелин Отговорено Декември 8, 2009 Отговорено Декември 8, 2009 (Редактирано) ^^^^ Секса е онова нещо, което прави поп-фолк певиците известни. Иначе, в повечето случаи на мъжа след секс му се доспива, падат му гласа и други... [но не винаги, понякога действа и като стимулант - зависи от секса (хормони/мозък)]. Редактирано Декември 8, 2009 от Ивелин
Janick_Gers Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Аз ако не съм мастурбирал преди концерт, после кви сола праскам........
Stoyko Lisichkov Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 И аз не съм вокал, обаче след няколко.. упражнения.. вечерта свирих с по-малко заряд, но по-спокойно и обмислено от предната вечер, когато направо пощурях
Hillbilly Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Ае кво е тва секс? Туй си е живо ибанйе.. Достатъчно добро забавление,преди да опознаете дрогата/алкохола и скъпите курви.
zwero Отговорено Декември 13, 2009 Отговорено Декември 13, 2009 Аз ако не съм мастурбирал преди концерт, после кви сола праскам........ Бързи и яростни.
Recommended Posts