Sad But True Отговорено Април 30, 2006 Отговорено Април 30, 2006 Ако става дума само за дистър Истината е само BOSS MT-2,става за всякаква музика,сега много ме яд,че продадох моя миналата година. А ако искаш някакво процесорче DigiTech RP100(най-добър от този клас процесори). Това е личното ми мнение. Цитирай
TONY Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 boss MT2 метъл зон е готин дистер НО ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ Е НАЙ ДОБРОТО Е ПРОСТО СМЕШНО като гледам повечето не виждат по далеч от носа си да зоната покрива едно базисно ниво КОРГ ХИПЕР ДИСТЕРА Е МНОГО ПО ДОБЪР!! ДА НЕ ГОВОРИМ за ФУЛТОН ,Z VEX,Prescription El., TC El,SanAMp така че, като не сте пробвали много неща през живота си просто престанете да пишете смешки - като няма по добро от МТ2 на света на баба ви хвърчилото Цитирай
PRIMO Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Някой може ли да ми каже къде мога да чуя МНОГО семпли на различни дистери,понеже съм асоциален и не искам да пробвам 10 вида в магазина ? Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 На сайтовете на производителите обикновено има семпли. Цитирай
PRIMO Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 ^ Мнения : 666 Знам че има, ама се почва едно зареждане и т.н. и т.н. ... То се е видяло че ще мъкна китарката по улиците Идеята ми беше някъде в дата.бг или където и да е някой ако е качил семпли на кило, ама явно няма - ще се търси Аз съм с digitech death metal и нещо започна да ме дразни напоследък - сигурно си зависи и от хъмбъкера ми и от ампа, но мисля че главно от дистера зависи Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Имаше един сайт tonefrenzy май беше, пробвай в google. Цитирай
PRIMO Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 ^ това ми трябваше Ето за всички линк : Семпли Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 На немски е и няма семпли, но пък иначе е страхотно инфото: ЛИНК П.П. Имам още два МНОГО добри линка, но са за АМР-ове и то само скъпи, така че няма да ги слагам... Цитирай
Recommended Posts