ultramega Отговорено Май 23, 2011 Share Отговорено Май 23, 2011 Поздравявам ви, че имате акустични китари, но май само за фукня се ползват(то и затова се появи такава скучна тема, де), защото многократно се уверих, че за да бъдеш признат за китарист у нас трябва да имаш ел. китара, дори и да не свириш(а повече да говориш) на нея, а тия дето свирят само на кухарки са мизерни дрънкачи по градинки, като мен. За 'къв ... ти е това признание и от кого го дириш ? По темата: Не притежавам акустична китара Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Май 23, 2011 Share Отговорено Май 23, 2011 Лими = всеки си има подход към кухарите Аз лично я използвам само като теб = по градинки и полянки за кеф. Все пак, не можем да не отбележим, че свиренето и техниката, които се използват при акустичната китара са доста по-различни от тези при ел. китара Има си хора, които свирят само на единия тип. За щастие има и хора, които свирят и на двата типа китари За мен, лично, кухарката е само за пиянски, веселяшки и просташки изпълнения сред приятели и природа ПП иначе много добре те разбирам какво искаш да кажеш и до голяма степен те подкрепям. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
malkiat Отговорено Май 23, 2011 Share Отговорено Май 23, 2011 Имам 3 бр. - за купони и Ролингстонс 12-стр. Кремона,GIBSON SJ-200 и YAMAHA APX 900. Не че някой ме пита,но Ямаха-та за мен е просто уникална - "сама свири" и сякаш "реагира" с истинска душа и сърце за всеки стил!! Не мога да го обясня,но 10 пъти по скъпия Гибсон не може да ме изкефи така.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Venus_Vicious Отговорено Юни 26, 2011 Share Отговорено Юни 26, 2011 Аз имам Stagg C530, която е 3/4. Мисля след няколко месеца да си взема една Кремона. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dickens Отговорено Юни 26, 2011 Share Отговорено Юни 26, 2011 Че то има ли такива китари? Естествено в рамките на шегата, но не помня от кога не съм пипвал такава... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tuomas Отговорено Юни 26, 2011 Share Отговорено Юни 26, 2011 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
malkiat Отговорено Юни 26, 2011 Share Отговорено Юни 26, 2011 GIBSON SJ-200 /която продавам в този форум.../ YAMAXA APX 900 CARVIN COBALT 12 str. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kitaratapesho Отговорено Юни 27, 2011 Share Отговорено Юни 27, 2011 (Редактирано) Че то има ли такива китари? Естествено в рамките на шегата, но не помня от кога не съм пипвал такава... Виж пък моята най-любима акустична китара каква е - тялото и е 5/16 мисля. Little Martin - много приятен тон има. Пешо Редактирано Юни 27, 2011 от kitaratapesho Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Юни 27, 2011 Share Отговорено Юни 27, 2011 ^Готин плакат :greenangel: 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mfutbol Отговорено Юни 27, 2011 Share Отговорено Юни 27, 2011 За мен, лично, кухарката е само за пиянски, веселяшки и просташки изпълнения сред приятели и природа Човек, по тая логика, Taylor, Martin, Ovation и други подобни продават китари за пияни веселяци на скромни цени от $5000. Не искам да се заяждам, виждам, че това е твое мнение, ама просто трябваше да кажа нещо по въпроса Аз лично свиря и на 2та типа китари! И за да не съм оффтопик - аз свиря на електро-акустичен Стаг и вярвам, че скоро ще се сдобия с по-висок клас! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
shymi Отговорено Юни 27, 2011 Share Отговорено Юни 27, 2011 Аз имам Fender CD-60 BK. Китайско творение, но вади страхотен звук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Юни 28, 2011 Share Отговорено Юни 28, 2011 За мен, лично, кухарката е само за пиянски, веселяшки и просташки изпълнения сред приятели и природа Човек, по тая логика, Taylor, Martin, Ovation и други подобни продават китари за пияни веселяци на скромни цени от $5000. ....... Човекът пише "за мен, лично" ...за другите хора "лично" си е "лично" за тях Pesho - Little Martin is too little - вече си порастнал - вземи си порастнал Мартин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svanio Отговорено Юни 28, 2011 Share Отговорено Юни 28, 2011 (Редактирано) @mfutbol Сънчо ме превари И аз не се заяждам, но все пак по тая логика никъде не стигна, как намеси Ovation и нам си кой.. Аз казвам само, че не мога да свиря добре на ел.китара, камо ли на кухарка и за мен кухарката е за весели прости песни, нужни са 3 акорда, малко фантазия, забавни изразни средства и става купонът-кво повече от това. Нямам нищо против да го правя и с Ovation, не съм чул на китарите им да пише "Не е за пиянкси изяви и простаци" . Който каквото може да си позволи откъм инструмент и да извади като звук от пръсти и душа като по този начин се забвалява - няма нищо по-хубаво от това, било с Ovation, Takamine или Stagg Бе свирня и радост да има! Редактирано Юни 28, 2011 от buy&sell 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mfutbol Отговорено Юни 28, 2011 Share Отговорено Юни 28, 2011 Съжалявам за заядливия ми пост По тая тема може много да говорим и да не излезем на едно мнение. Както ти каза - свирня и радост да има И един малък едит: Като се замисля, малко е тъпо да сравнявам Ovation с Taylor Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Юни 28, 2011 Share Отговорено Юни 28, 2011 Aria 9250 от 1978 година. Вярно че трябва да я заведа на преглед и профилактика при лютиер, защото преди да стигне при мен е видяла доста живот, но звучи чудесно. Ето и снимка от каталога на фирмата (не разполагам с нейни снимки,а и нямам апарат в момента): http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1565/46549497812462491601309270422kYD3r1uGiPHZ3S5brrA4.JPG Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts