Tisho_Vasilev Отговорено Януари 30, 2016 Отговорено Януари 30, 2016 Хаха, прав си, ама не мисля, че ще ми омръзне буквално. Иначе сега идва ред на хубав усилвател - Меса, Енгл... 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Януари 30, 2016 Отговорено Януари 30, 2016 Освен китарата, много ми хареса сентенцията от колажа - "Life is too short to play shitty guitars!" 1 Цитирай
killer Отговорено Януари 30, 2016 Отговорено Януари 30, 2016 Тишо, ако ще гледаш Меса, хвърли едно око на усилвателя на Петручи . Честито за новата китара, страхотна е. Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Януари 30, 2016 Отговорено Януари 30, 2016 Радвам се, че ти харесва цитата..отдавна гледам да го популяризирам, хаха.. @killer От меса главно съм се замислил над mini rectifier 25. На Петручи серията е сравнително нова и ще ми дойде солено.Ще помисля все пак..аз съм си фанатик на тема ДТ, де )) Цитирай
Acei Отговорено Януари 30, 2016 Отговорено Януари 30, 2016 Тишо, като се оглеждаш за усилвател метни едно очо и ушо на усилватели като Peavey 5150 или 6505, Framus, и Fortin, като май последните ги правят като Randall Diablo. Разбира се може и дизел-ово гориво. айде със здраве и гоуем кеф да мааш с ебанецот 1 Цитирай
Tisho_Vasilev Отговорено Януари 30, 2016 Отговорено Януари 30, 2016 Peavey, да не казвам голяма дума, няма да си купя. Имам нужда от много добър чист канал, както и поне 2 драйва..но споко, ще се похваля съвсем скоро! 1 Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 1, 2016 Отговорено Февруари 1, 2016 Имам го от няколко месеца, но от свирене и кеф...все няма време да се похваля , а си заслужава - специално по моя поръчка къстъм захранване за педълборд Soundman (SM 3013), изработено от колегата Parni Valqk. 13 галванично разделени изводи за 9 и 12 волта, променливо и изправено напрежение за различни ефекти. Не ги ползвам всички, но го проектирахме да има в резерв. Поздрави на всички 10 Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 3, 2016 Отговорено Февруари 3, 2016 (Редактирано) Поздрави и честито на всички за придобивките! Да ви вдъхновяват и радват! Честито! Благодарение на @Docc (Сашо Доктора) се сдобих с този прекрасен инструмент. Лично (и изрично) му благодаря много! - Maple neck w/ Pau Ferro fretboard; - Swamp-Ash body (chambered); - Quilt-maple top; - Abalone logo; - Floyd-Rose; - 5-way switch; - JST SSV+ (neck), JST SSH+ (bridge) pickups; - 60's (vintage shape) neck. Установих, че ми е адски удобна и съм впечатлен от многото вариации в тона, който предлага. Прекрасен инструмент, наистина! Спретнах набързо два семпъла - единият е малко Гибсън-ски, а вторият - малко Фендер-ски. Семплите са сурови и почти необработени. Добавил съм малко ефект на единия, но без еквилайзии. https://dl.dropboxusercontent.com/u/27780417/Music/Dancho%20-%20Idea%201.mp3 (бридже адаптер) и това https://dl.dropboxusercontent.com/u/27780417/Music/Dancho%20-%20Idea%202.mp3 (4-позиция на селектора) Записани са през Marshall JMP Mk II без допълнителна периферия. На първия семпъл гейнът е докрай, на втория - на половина. Надявам се, да ви допадне! Редактирано Февруари 3, 2016 от visiondann 20 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Ееееее... затваряйте темата. Повече от това няма накъде Честито !! 3 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Честито, Данчо!Страхотна китара, истинско бижу Как се води точно този модел, че досега не бях виждал такъв "спортен" телекастър на Suhr? 1 Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Благодаря Наско и Томас. Пропуснал съм да напиша модела - Suhr Classic T. Поръчван част по част и по спецификации. Не е сериен модел. Даже си мисля, че е само един такъв изобщо. 2005-та година е. 2 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Със сигурност е уникат - стандартният Suhr Classic T има съвсем различна конфигурация! Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Наско, ето тук пълната спецификация, ако ти е интересно. 1 Цитирай
atanas_shishkov Отговорено Февруари 4, 2016 Отговорено Февруари 4, 2016 Благодаря ти, Данчо!Само ще кажа, че е истинско произведение на изкуството!Приятна изненада е, че е Chambered, което предполага, че китарата е доста лека, но пък звучи покъртително!Със здраве да я ползваш Цитирай
Recommended Posts