AngusYoung Отговорено Януари 12, 2011 Отговорено Януари 12, 2011 Честито за поредното Гиби! Само да не караш другите китарки от колекцията да ревнуват че с такъв инструмент спокойно можеш да ги позабравиш. Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Аз съвсем скромно и по-скоро от практична гледна точка да се включа. Понеже дойде време за смяна на струни, реших да взема и едни разкрасителни мехлеми за китарата, да проверим на практика дали е само маркетингов трик или и работа вършат. Цитирай
ultramega Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Вършат идеална работа за запълване на времето Честито за всички нови придобивки! Напоследък все по-сериозни стават Цитирай
Kalmar Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Пропуснал си само лимоновото масло за фретборда. За мен то е най-ценното от цялата работа... Цитирай
Bobolin Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 ^ Няма пропуск. Комплекта е пълен. На онова на което пише 01 е нещо като разредител за наслоена мръсотия по фретборда. А след него се слага 02, което е някакво масло на Dunlop специално за фретборд на китара (за палисандров или абаносови фретборди само, понеже умишлено е упоменато, да не се използва на кленови такива), което подхранва и консервира вече почистеният преди това от мръсотии с 01 фретборд. Отне ми около 2-3 часа цялото почистване на китарата в съответната поредица с всички мазила, но резултата е феноменален за мен. Такива благи аромати се носят от нея, блести по-хубаво отколкото като я купих от магазина, фретборда супер тъмен, прагчетата блестят (в комплекта има някаква малка кърпичка от материя като смес между памучен парцал и най-финна водна шкура за полиране на прагчетата без опасност от каквито и да е щети на тях) а ръчичката ми така се пързаля по-грифа ... голяма наслада. Ставам твърд фен на употребата на тези мехлеми. Цитирай
chris_barnes Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Потвърждавам, че има ефект от тези продукти на Дънлоп, особено 1 & 2. Тях ги продават и само 2те в комплект с това гумирано парцалче за прагчетата и памучно такова за подсушаване. (Guitar Fingerboard Kit се казва). Използват се доста икономично и стигат за доста време. Купих си от РФ преди време и още си ги ползвам при всяка смяна на струни Цитирай
jabs Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Vester VSS577 Custom Shop 1989 Една прекрасна акустична китара с невероятен звук, която гоня от над половин година. Произведена е през 1989г., когато дървото беше истинско и китарите не се правиха с компютри, а на ръка Поствам основно, за да привлека вниманието ви към алтернативата "VESTER" : една неизвестна и недооценена, но много качествена марка с къс и драматичен живот. За всички на които им се чете: Цък ! Цък 2 Цък 3 Цък 4 Последен Цък Цитирай
Fashion Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 ^ Супе р изглежда китарата. Дай да погалим и ухото, не само окото! Цитирай
jabs Отговорено Януари 15, 2011 Отговорено Януари 15, 2011 Честна скаутска, пускам семпли до края на уикенда ! Наздраве ) Цитирай
Kalmar Отговорено Януари 16, 2011 Отговорено Януари 16, 2011 Мдааа доста добри копия на Fender бяха Vester в началото на 90-те. Аз лично притежавам едно копие на Jazz Bass (Vester Stage Series), което звучи като пиано! Минуса му е, че е доста тежичък бас (като пиано хахахаха). Извинявам се за гадната снимка... Цитирай
Mecho Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 И Мечо да се похвали Ovation CC48-PD http://www.musicpower.com/mmMUSICPOWER/Ima...CF-CC48PD-f.jpg Много фокусиран, чудесно балансиран звук (според моите уши). Акустично не е много силна като ниво на звука и звучи леко дарк (което на мен лично ми допада), но пък с корекциите от пре-ампа може да се извадят доста различни бленди. Много удобна за свирене и изключително красива. Изработката е чудесна. С две думи: чудесна китарка. Взех я от xxxx, от чието отношение и обслужване съм много доволен Цитирай
7thString Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 ^ Честито за придобивката Аз скоро също ще вземам подобна, не за мен, за приятел. Но и на мен ми направи впечатление в РФ - да не би да са си сменили началството нещо...? Няма и помен от онова гнусно надменно просташко отношение... евала, дано продължи добрата тенденция Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 Овейшъна е страхотен. Честито! Цитирай
Mecho Отговорено Януари 19, 2011 Отговорено Януари 19, 2011 (Редактирано) Благодаря ви! Нямам информация за началството им Седях им два дни на главата. Пробвах усилватели, китари... бяха супер учтиви! Това е правилното отношение. Спирам дотук с хвалбите... да не ги урочасам Редактирано Януари 19, 2011 от Mecho Цитирай
Recommended Posts