PlamenM Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 купих си китарка,не е кофти. Дай малко инфо изглеждааа мнооог добре..плс Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 купих си китарка,не е кофти. а трябваше ли да е?? Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 Yamaha SA2200 полуакустична бива като за блус и джаз. Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 фендера е много як.твой ли е.от коя година е Цитирай
PlamenM Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 благодаря друже Много добро..от България ли я взе...ако не е тайна, колко излезе запиши нещо с нея )) Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 2, 2006 Отговорено Юни 2, 2006 благодаря друже Много добро..от България ли я взе...ако не е тайна, колко излезе запиши нещо с нея )) не е от БГ и излезе около 2500 не знам как да залепя файл тука,никва идейка си нямам Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 В събота отидох до xxxx, за да си купя струни, но се върнах с това: Отдавна си го бях набелязал, но сега реших и да го пробвам, и просто не можах да се сдържа. Процесора е велик. Още го разцъквам, и не спирам да му се кефя. Цитирай
kolio_k Отговорено Юни 5, 2006 Отговорено Юни 5, 2006 Честито ,много е хубав аз съм свирил веднъж с такъв-много хубаво звучи и също сменя саундовете Цитирай
Overdrive Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Фендера е от 57ма и не е мой (но ми се иска ) Моя е оная дъска на аватара Айде и аз да се похваля - взех си Пълдин или Орфей (не пише) Зебра с много удобен (да не повярваш) и безобразно фалшив гриф, който смятам да оправя като преместя нъта абе скоро време ще има "преработка на стар Пълдин v2" Цитирай
LOE Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Аз пък си взех една такава гьостерица: Още не съм я снимал, не е никак зле, даже адаптерите са по-добре отколкото очаквах, но въпреки всичко ще сменя поне тоя на бриджа. Само кофти че е доста неудобна за свирене седнал... Цитирай
docc Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 ...Само кофти че е доста неудобна за свирене седнал... Ами свири легнал! Цитирай
Hate Incarnate Отговорено Юни 8, 2006 Отговорено Юни 8, 2006 Аз пък си взех една такава гьостерица: Още не съм я снимал, не е никак зле, даже адаптерите са по-добре отколкото очаквах, но въпреки всичко ще сменя поне тоя на бриджа. Само кофти че е доста неудобна за свирене седнал... честито красавица е :guitar: Цитирай
Recommended Posts