ultramega Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Собственик на 120 дка......и това !!!! Честито! Продай някой и друг декар и си купи подобаващо на китарата, кубе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Много як инструмент, да го ползваш с кеф . Колкото до кубето, според мен не се връзва с китарата ни най малко, но важното е че те кефи. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ignos Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Уау, страхотна китара, да си я ползваш със здраве! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dip4ikov Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Туй ми е от подаръци от роднини Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
killer Отговорено Декември 29, 2008 Share Отговорено Декември 29, 2008 Нови придобивки от известно време Zakk Wylde Overdrive, Crybaby 535q и midi foot controller Behringer FCB1010 Марио Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ROSWELL X Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 Ами това е моето оборудване: Обърнете внимание на епифона. Epiphone Les Paul Custom Limited Ed. Antique Ivory With the same vaunted visual vibe of the original, this Epiphone Limited Edition Les Paul has all the fixin's 5-ply top, back, and headstock binding; bound rosewood fretboard; split diamond mother-of-pearl headstock inlay; and 4-ply pickguard. And it's got something special a brilliant silverburst finish set off by chrome hardware. Dual humbuckers on an alder top with mahogany back and set neck. Features: * Mahogany body * Maple top * Set Mahogany neck * Rosewood fingerboard * Block Inlays * fingerboard and body binding * Gold Hardware * Grover tuners * Gold Tailpiece * Tune-O-Matic Brücke * ERPPU-106 neck Pickup * ERPPU-107 bridge Pickup * Finish: Antique Ivory / Gloss Инфото е от Music Store Още малко снимки: Скоро ще има и семпли...само да си оправя саунд картата. Иначе епифонът пристигна днес и радостта ми е неописуема... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasog Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 ^ И с право Да ти е честит и да го покъсаш от свирене. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Декември 30, 2008 Share Отговорено Декември 30, 2008 ^Мен пък ме кефи кубето. Идеално си пасва според мен на Скуайъра и Епифона. Все пак и китарите не са от най висока класа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sasoh Отговорено Декември 31, 2008 Share Отговорено Декември 31, 2008 roland cube 30x за 219Е, че ми трябваше малко по-различен practice amp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Януари 2, 2009 Share Отговорено Януари 2, 2009 Дойде време и аз да се похваля в тая тема Ето с какво се сдобих днес от Пловдив кремонка с учудващо хубав и верен звук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Icarus Отговорено Януари 3, 2009 Share Отговорено Януари 3, 2009 ^Таз кремонка много 'арно изглежда, честито! От масивна дървесина ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 Предполагам Замаи ми се в магазина главата коя е от масивна дървесина, коя не.. и не помня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 Дойде време и аз да се похваля в тая тема Ето с какво се сдобих днес от Пловдив кремонка с учудващо хубав и верен звук A каква й е цената и знае ли някой в София къде ги продават? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ex74 Отговорено Януари 4, 2009 Share Отговорено Януари 4, 2009 около 250 парички беше не знам, в един магазин в Пловдив я взех... даже и името му не знам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
resistor Отговорено Януари 5, 2009 Share Отговорено Януари 5, 2009 Дядо Коледа ми донесе ей това. Първата ми елка много щастлив от 3 дена се разхождам по нервите на съседите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts