Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

честито Данчо

а сега сподели мнение

аз непрекъснато ги хваля тия епита- ти като човек - който е видял бая китари

давай - споделяй - това трябва да е един от най добрите им модели

• Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
честито Данчо

а сега сподели мнение

Мерси!

Прав си за това, 4е е много силен модел (бих казал - най-силния). Това е аналога на Gibson SUPREME. Не съм фен на тази марка, но се наложи да попрегледам малко :)

Невероятно красив инструмент (както и @Паскалеро 6те сподели) ;) Много удобен, и зву4и наистина прекрасно ...

Досега я тествах на един Marshall head + 4x12" cabinet 1960A ... и мисля 4е зву4и по-добре от самплите (от Gibson Standard i Gibson SmartWood) в сайта на Гибсън ;) Без изоб6то да преувели4авам :P;) Може би е от апаратурата, но зву4и прекрасно ...

4ерпенето - при първа въможност!! Няма да забравя!

Отговорено

аз не знам дали да се хваля

на от два дни имам копие на китарата която си се снимал

ОЛП - аксис - просто попадна при мен като доплащане за маршала който продадох

даже при размяната не я пробвах

а след това останах доволен

като за китайска е екстра

изобщо имал съм китайски БС Рич, Епи

а сега ОЛП

и може да се каже че съм с добро мнение за китайците

напредват пичовете и май ще изядат ориза на корейците :););)

Отговорено
честито Данчо

а сега сподели мнение

Мерси!

Прав си за това, 4е е много силен модел (бих казал - най-силния). Това е аналога на Gibson SUPREME. Не съм фен на тази марка, но се наложи да попрегледам малко ;)

Невероятно красив инструмент (както и @Паскалеро 6те сподели) :P Много удобен, и зву4и наистина прекрасно ...

Досега я тествах на един Marshall head + 4x12" cabinet 1960A ... и мисля 4е зву4и по-добре от самплите (от Gibson Standard i Gibson SmartWood) в сайта на Гибсън :) Без изоб6то да преувели4авам ;) ;) Може би е от апаратурата, но зву4и прекрасно ...

4ерпенето - при първа въможност!! Няма да забравя!

супер инструмент.... ;););) да постнеш семпли

Отговорено (Редактирано)

Апаратурата на която я пробвах (6тото не съм уто4нил) е:

Marshall JCM2000 head + 4x12" cabinet 1960A ... Ако мога, 6те запи6а не6то в движение ... Все пак тая апаратура не може да зву4и ло6о ;)

Така както е тръгнало, май 6ефа на форума 6те я притежава скоро, 6тото ме запла6и с изгонване от форума ако не му я дам ;) ;) ;) Нямах избор ;) ;) :););)

Каза, 4е 4ерпнята 6тяла да бъде от него, 6тото той е в БГ ;) Пък и 6тото аз съм нямал време да и се нарадвам :green: :P :green: ;)

Редактирано от visiondann
Отговорено
visiondan - очертава се "тежка банкетна ситуация"!Аз се сдобих днес с Adamas '98 Carbon Top.

Евала!! 4естито! Вси4ки Адамас (Адамс B):) :)) са с карбон топ! Снимки пускай! 4е ако е онази с транспарент синьо-към сиво и с резбата по канта ... мале, мале !!!

Отговорено

Очевидно,тази седмица изтърпявам Great Берекет! Преди малко пристигна и дългоочакваната ESP MV USA Custom,произведена през 2001 от ESP USA Custom Shop.

Отговорено
Очевидно,тази седмица изтърпявам Great Берекет! Преди малко пристигна и дългоочакваната ESP MV USA Custom,произведена през 2001 от ESP USA Custom Shop.

Са6ко 4естито! ;) Ама айде снимките бе 4овек!!

:green: :metalist: :green: ;) :green: ;)

Отговорено
@Лелдорин:

Колко пари ти струва нещо, когато ти го подарят??? ;)

:read: повечко мненията на другите. :metalist:

@Visiondann - честито!

аз по принцип питах колко пари струва една такава.явно не съм задал правилно въпроса за което се извинявам...искам и аз да ми подаряват такива китари ;) не е честно

Отговорено

Взех си ето този усилвател.15вата,8инча говорител,драйв,винтидж,модерн ,ревърб и еквилайзер.Всичко това за 200лева!

Peavey_Blazer-2.jpg

:metalist:

Отговорено

Най после отидох до динакорд да си купя преамп за микрофона, то това не е толкова похвално колкото че пропях* и за първи път записах вокали :metalist:

забележка * - пропях може би не е най-удачната дума която може да се употреби