sevenstring Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 Абе, от РФ ли я взе? Да не би да са докарали новата доставка, че уж ги чакам да ми с обадят? Цитирай
Hillbilly Отговорено Април 7, 2008 Отговорено Април 7, 2008 ultramega,мерси! sevenstring,не е от от РФ,секънд хенд е.Trysth,е това ми е втория Vintage,първия днес го продадох.А тази китарка един пич я пусна на Тънкаж и аз реших да я видя и мн. ми хареса и така..,тялото е от 2 парчета тъмен махагон и звучи по ярко някак от първата..абе чудесна е, тази марка като за тия пари гази направо! Цитирай
bir4o Отговорено Април 9, 2008 Отговорено Април 9, 2008 Та, нека тук всеки да се хвали с каквото има, че много се разводниха нещата. От сега искам да чиститя на всички ви новите неща и със здраве да си ги ползвате Тук са мойте работи - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185148 последното е Фендера Цитирай
Baby Thomas Отговорено Април 10, 2008 Отговорено Април 10, 2008 Като ти нося струните ще дойда с китарата да тествам!!! Цитирай
chlen Отговорено Април 10, 2008 Отговорено Април 10, 2008 ^^ctpact, честито!!! От къде го купи ако не е тайна? Цитирай
emo660629 Отговорено Април 11, 2008 Отговорено Април 11, 2008 МЕГА БЛАГОДАРНОСТИ НА music man за JACKSON JS 30 DK.Китарата наистина е в отлично състояние и вече е в Пловдив. .емо660629 Цитирай
Valnyr Отговорено Април 12, 2008 Отговорено Април 12, 2008 хех баце аз пък като имам за 60 лв и пише "Standing Front Of Stage" ко да направя да си одаря гъза в тавана Цитирай
Recommended Posts