King Nothing Отговорено Октомври 1, 2010 Отговорено Октомври 1, 2010 Честито! Днес си взех две метални перца-Някак си давът много рязък звук. П.П.:Кавърите, които обещах, са вече налице . Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 ^A честито.Бирата, дето имам да ти я връщам се нулира Цитирай
King Nothing Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 Днес се прибрах в нас с ето това чудо http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1521/13...dRsfKmN3Rf7.JPG . П.П.:Ето и моя снимка-съжалявам за лошото качество, но набързо го снимах с мобифона http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1511/14...E2eCrAiMXCx.JPG Цитирай
muzicantini Отговорено Октомври 2, 2010 Отговорено Октомври 2, 2010 ^ Ей сега ако кажеш, че Гибсъна ще го боднеш в това, направо си еретик! Цитирай
Jorko_Beliata Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Подарък от една много, много, много специална личност! Цитирай
jabs Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 (Редактирано) Привет и от мен. Отдавна следя форума и си признавам че научих много ровейки се по темите, както и че периодичното ровене ме спря от няколко ефектни издънки и ми спести известно количество финикийски знаци За което искрени благодарности на всички съфорумци ! Фукнята си е фукня и първия ми пост е продукт от невъзможността да се удържа Ето и прекия повод: Ernie Ball Musicman LUKE Vintage Sunburst. Определено най-красивия инструмент до който съм се докосвал. Снимките далеч не дават честна и реална идея за визията на китарата. Звукът е ... универсален. За по-точно определение не се сещам. Купих я от Щатите, минах и през San Luis Obispo (градчето където се намира фабриката). Влязох в самата фабрика, разменихме по няколко лафа с персонала, снимах се за спомен под един огромен плакат на Люк. Голяма емоция. След това в LA в два магазина на Guitar Center я пробвах на безброй плюс минус един усилвателя (няколко Маршала, Меса и прочие глезотии). За това и единственото което ми хрумва за звука е : УНИВЕРСАЛЕН. Метъл или джаз, звучи убийствено. А удоволствието от свиренето на нея е невероятно. Мисля, че след доста години, намерих МОЯТА китара Искрено пожелавам на всички съфорумци да намерят рано или късно СВОЯ инструмент. Поздрави и наздраве ! Редактирано Октомври 3, 2010 от jabs Цитирай
killer Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Честито, убийствен инструмент. Когато имаш възможност запиши нещо с китарата и го пусни да се полюбуваме!!! Марио. Цитирай
ciriljhonson Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Добре дошъл, поздрави и честита придобивка, страхотен инструмент. Много се радвам на хора, които знаят, търсят и накрая намират каквото искат. Със здраве да си я ползваш. Цитирай
jabs Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Топли благодарности за добрите думи ! Марио, ако не ме лъже паметта, през теб мина преди време един Люк... или се бъркам? В момента събирам парички за финансиране на "Епизод 2: Покупката на Ампа" Единствения недостатък на Мистър Люк е метода на ценообразуването му Засега съм стигнал до извода че подходящата му половинка би трябвало да се казва Marshall JVM410... и ще се отсрамя с някой семпъл след придобиването му, което се планира мейби около новата година. Да сме живи и здрави да се радваме на играчките за големи деца Поздрави, Явор Цитирай
Telerig Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Наистина великолепен избор! Честито и да му се чува гласа все по-често и на сцена Цитирай
killer Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Наистина великолепен избор! Честито и да му се чува гласа все по-често и на сцена @jabs - За съжаление не беше Люк а Стив Морс (всъщност не е за съжаление, инструмента беше фантастичен). Стискам палци за изпълнението на "епизод 2". Марио. Цитирай
MiroLambov Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Много се радвам за теб, приятелю...Сдобил си се с прекрасен инструмент. Сигурен съм че ще бъде използван максимално.. Честито! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 3, 2010 Отговорено Октомври 3, 2010 Jabs, завиждам ти благородно и заради самата китара, и заради това, че накрая си намерил "своята" китара Честито! Цитирай
liquid_death Отговорено Октомври 9, 2010 Отговорено Октомври 9, 2010 (Редактирано) Малко нови кабинети Розовият е със Celestion G12T100 Ipswich, а зеленият е със Celestion vintage 30 И един 4x8" бас кабинет с евтини китайски драйвери.... така за между другото. Редактирано Октомври 9, 2010 от liquid_death Цитирай
Recommended Posts