headless Отговорено Януари 1, 2008 Share Отговорено Януари 1, 2008 така така и аз така викам! пуснете някакви снимки че да видим нещо така!!! тоо само на приказки не е интересно!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
N I C K Отговорено Януари 1, 2008 Share Отговорено Януари 1, 2008 Ами аз пуснах снимка вече! LANEY главата и кабинета са мои! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
headless Отговорено Януари 2, 2008 Share Отговорено Януари 2, 2008 ето това е моята машина!!! DEAN-RAZORBACK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slevin Отговорено Януари 3, 2008 Share Отговорено Януари 3, 2008 Скоро си взех ето това: Меко казано съм впечатлен от възможностите му. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 4, 2008 Share Отговорено Януари 4, 2008 Благодарение на Паскалеро от форума - изключителнорядък модел на Мюзикман Аксис Спорт. Кристален чист тон на отворените позиции (на адаптерите) и много топъл бридж хъмбъкер (много напомнящ на драйва на Ерик Джонсън). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Metalix Отговорено Януари 4, 2008 Share Отговорено Януари 4, 2008 ^ Честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PlamenM Отговорено Януари 7, 2008 Share Отговорено Януари 7, 2008 и аз да се похваля с нещо..малко ама пък от сърце цък.. Ebow още не мога много да му хвана цаката , но е мания... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fernandes Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) Toва ^ ми е следващото от листа за пазаруване Драсни някакви впечетления, като му хванеш цаката Редактирано Януари 8, 2008 от fernandes Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Януари 8, 2008 Share Отговорено Януари 8, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Януари 10, 2008 Share Отговорено Януари 10, 2008 Hughes & Kettner Tube 100 Top Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 11, 2008 Автор Share Отговорено Януари 11, 2008 Аз трябваше отдавна да се изфукам ама ... нищо... сега на куп Та... обяснявам. Най горе е най-новата ми придобивка - китарен преамп Гарланд. 3 канала. Фендер, Маршал и Меса. Семпли - тези дни като си оправя компютърния проблем за който можете да ми помогнете в раздел Хардуер Под него пак Граланд - двуканален краен усилвател 2х50 Вата, едното стъпало е от Маршал 9100, другото е от Меса Стерео 50. По-интересни са опциите за превключване и това, че се контролира от микропроцесор, за да се избегнат шумовете и оставането на стъпалата без товар. Хитрото на тази джаджа е че каналите могат да се превключват а така също и да работят като 2 х 50. Единия канал е с 6L6 крайни лампи а другия е EL34 - по маршалска схема. Идеята на ампа е като свиря със симулациите на GT8-цата да мога да превключвам крайните усилватели. И най-отдоло но купено най-напред - НАудио преамп. Лампов. Микрофонен. Има 4 лампи. По 2 на канал. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Януари 11, 2008 Share Отговорено Януари 11, 2008 ....Mammmmaa mia...би ли могъл да напишеш нещо за GARLAND-ите в темата "GARLAND изберете българското"... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Януари 11, 2008 Share Отговорено Януари 11, 2008 ...вече си бил написал... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chlen Отговорено Януари 11, 2008 Share Отговорено Януари 11, 2008 ^^^ Честито!!! Маршалският канал на преампа по кой Маршал е правен? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
musicman Отговорено Януари 11, 2008 Автор Share Отговорено Януари 11, 2008 2204 или 2205 И аз не можах да разбера точно. Обаче си е като хай гейн. Не е крънч. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts