kolio Отговорено Март 3, 2007 Share Отговорено Март 3, 2007 (Редактирано) Днес ми дойде стойката, тремолото за престижа и 2 колана от JS серията Честито за придобивката! Можеш ли да ми кажеш от къде си поръча коланите pls. Може и на ЛС. Редактирано Март 3, 2007 от kolio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Март 4, 2007 Share Отговорено Март 4, 2007 От вчера си има тва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Март 4, 2007 Share Отговорено Март 4, 2007 А то какво е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Март 4, 2007 Share Отговорено Март 4, 2007 В петък си взех това: За фендер 60CE идер реч, китарката е малко твърда в сравнение с предишната ми която беше с найлонови струни, но има благ звук, и дори електрониката звучи прилично Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
didopeshev Отговорено Март 6, 2007 Share Отговорено Март 6, 2007 (Редактирано) http://www.imagewoof.com/view_image/b1a1d1538/100_1198.jpg от няколко дни исп лтд ец 50 Редактирано Март 6, 2007 от GuitarKeeper Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stone Free Отговорено Март 9, 2007 Share Отговорено Март 9, 2007 Еее пичове, най-сетне си зех китарата на която и се точа от толкова време, а именно ей тоя Hagstrom Swede То в началото беше идеята да си зема Super Swede , ама в ИБей излезе една мн. добра оферта за тоя швед...а в крайна сметка финансовото ми състояние не е цветущо, както обикновенно Само дето долния тогъл суитч му изпаднала пласмасата (за което продавача ше бере ядове, но както и да е), но на тва въобщене е сериозен или непоправим порблем. Тоя втория суитч, бтв, който се интересува, променя малко тона, като резва леко високите...звучи малко се едно си със Уа педал ама си го пуснал на 10% в микса...ненам как да го обясня другояче. Абе ше постна некви семпли тия дни, сега ме мързи Иначе китарата е мноо звер. Супер удобна, по лека от Епифона ми. И звучи по 'светло' от него. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gpav Отговорено Март 9, 2007 Share Отговорено Март 9, 2007 Честита да ти е!! И да не забравиш ,че си казал ,че ще пуснеш семпли ЕЙ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 12, 2007 Share Отговорено Март 12, 2007 (Редактирано) Нещо, от което имах крещяща нужда и накрая намерих: 3 x RFT mic (U-70 & UM-70 capsules) Ако някой има още такива капсули или тела (и продава) - купувам! Редактирано Март 12, 2007 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Март 13, 2007 Share Отговорено Март 13, 2007 Vintage Les Paul V100TSB Body: Mahogany Neck: Mahogany – Set Neck Fingerboard: Rosewood Scale: 24.75"/ 628mm Frets: 22 Neck Inlays: Pearloid Crown Tuners: Wilkinson® Deluxe WJ44 Gold Bridge: Tune-O-Matic Pickups: Wilkinson® Double Coil x 2 Hardware: Gold Controls: 2 x Volume/ 2 x Tone/ 3-Way Toggle Честита да ми е!!! :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivp Отговорено Март 14, 2007 Share Отговорено Март 14, 2007 Честито Ако имаш възможност, пусни някой семпъл, да и чуем гласа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
don_pepinio Отговорено Март 14, 2007 Share Отговорено Март 14, 2007 Ехаааа ЧЕСТИТО!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Март 14, 2007 Share Отговорено Март 14, 2007 супер изглежда ЛП-то. да ти е честито! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Март 14, 2007 Share Отговорено Март 14, 2007 Мерси Китарката е супер яка, много съм доволен. Семпли не знам дали ще пусна, че разполагам с едно 5-левово писи микрофонче и не искам да осакатявам така звука от кубето. Скоро може да направя малко снимки. П.С. Благодарско на Angermeans, че ми даде акъл за марката. Ще черпя! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
anadem Отговорено Март 14, 2007 Share Отговорено Март 14, 2007 Благодарение на двама съфорумци, от днес вече имам: BOSS CT-6 AUTO TUNER и Naudio Firesound 2-1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Trysth Отговорено Март 14, 2007 Share Отговорено Март 14, 2007 Firesound-a кво представлява? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts