bad_metal Отговорено Януари 14, 2007 Share Отговорено Януари 14, 2007 (Редактирано) Дай малко повече инфо. От къде я достави? Колко пари? такива неща... п.п. тъкмо им разглеждах моделите на Б.Ц. и се радвах какви резачки са Ами от германия дойде...цената беше 500 лв..Колегата Джаксън ми уреди доставката ,за което съм му много благодарен.. ПП да се похваля..Вече си имам Уа Уа на ПРОЕЛ и зуум 505 двойка.. Редактирано Януари 14, 2007 от bad_metal Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellsing Отговорено Януари 18, 2007 Share Отговорено Януари 18, 2007 ... ми то незнам колко е за хвалене но си взех ено Washburn-че WI160FG1 (онуй долу в подписа)... естествено стаа въпрос за китайско а не американско производство... но ко може да се направи кат в нашата европейска държавица се внася (99% от случаите) от китай и корея аз по принцип никога не бих си взел нещо с китайски или корейски произход... но дееба прежалих се като чух как стърже малката ве ко да напрая трогна ме Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hellsing Отговорено Януари 18, 2007 Share Отговорено Януари 18, 2007 ... пропуснах да дам ей тфа линкче за повечко инфо ако некой му е интересно... http://www.washburn.com/products/electrics/anarchy/wi16.aspx Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 Доста доволен съм от новата си придобивка - STAG SW 203 SB Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 Впрочем е това,нещо обърках снимките Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tannen Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 Честито за стагчето! Аз лично съм свирил на първия модел, който показа, понеже приятелката ми има такава китара, и просто китарката си е мн яка за тия парици...Таза твоята като гледам само кътаута ли е разликата? Бтв ако не е тайна колко кинти струва? и интересно дали пиезото е по-различно или е като на първия модел...малко тихо идва.. ПОжелавам ти мн мн свирене! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
gpav Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 Да ти е честито а за цената виж тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tannen Отговорено Януари 24, 2007 Share Отговорено Януари 24, 2007 ем, че китарката си е супер за тия кинти, с 4 банд екю супер, брей, перфектно просто. стаг имат яки ел-акустични китарки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Януари 25, 2007 Share Отговорено Януари 25, 2007 Значи цената е 246.00лв. + - някакви стотинки,купих я от Дръм Шопа на Динакорд,а те както предполагам знаеш са вносители на СТАГГ за БГ.,но във всички останали магазини,в които се предлага тази марка китари ,надценката е точно 10.00лв.,което също устройва купувача,аз лично открих разлика между тези в малкия ЦУМ и за това пообиколих магазините предлагащи СТАГГ,в крайна сметка съм доста доволен,майстори са на акустиките,дори със струни "СТАГГ" от 5 кинта/фабричните и/пак звучи изключително прилично,в комплекта влиза : кабел и батерия 9 V. Сега ми остава само насладата от свирене!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Януари 26, 2007 Share Отговорено Януари 26, 2007 Нова година ,нова придобивка Marshall MG50DFX - китарно комбо.Ето го и него: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kirk-hammett Отговорено Януари 26, 2007 Share Отговорено Януари 26, 2007 Честито да го ползваш със здраве И да постнеш семпли да го чуем Много готино кубе според мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Януари 26, 2007 Share Отговорено Януари 26, 2007 Мерси , само да остане повечко свободно време и ще драсна нещо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Януари 26, 2007 Share Отговорено Януари 26, 2007 Да ти е честит Маршала!!!Аз пък от днес съм собственик на малкото му братче MG15CD Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ivp Отговорено Януари 27, 2007 Share Отговорено Януари 27, 2007 ^ Еййй, браво Ползвам в малката си стаичка MG15CD от година и малко - незаменимо е! Със здраве да го ползваш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Януари 28, 2007 Share Отговорено Януари 28, 2007 От вчера пенсионирах моята любима КРИМОНА . Вече жулим на :http://www.geartree.com/p-3971-jackson-js30-dinky-electric-guitar.aspx?AffiliateID=10053 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts