Telerig Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 ^ Яаа какви красавци...от моята марка браво пичове! Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 Мерси много. Марката е страшна Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 21, 2006 Отговорено Декември 21, 2006 220лв ,но има 10% коледно намаление на всичко и го взех за 200 Цитирай
hellsing Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 Phreaker братле в кой магазин го има тфа коледно намаление 10%...?!? споделяй такава важна информация все пак коледното намаление май е рядко срещано явление при нас Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 22, 2006 Отговорено Декември 22, 2006 ^ Бях днес в динакорд и чух една жена да пита за коледно и и казаха че 5% а на сичкото отгоре на мене за 4 метра кабел и 4 жака ми зеха и отгоре щото метъра беше 1.90 те ми зеха по 2 на метър.. Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 Пак е мой ред да се похваля ! Искам да ми честитите новото ми 80W (30 реални) кубе Park G30R CD ! Зпознайте се. Г30Р, това са съфорумците. Съфорумци, това е новото ми кубе. Искам да се разбирате и да живеем в спогодба Ха да ми е честито ! В най-скоро време ще запиша и нещо с него. Цитирай
TONY Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 да ти е честито имал сьм го за вкьщи е идеално - добре звучи за репетиции -понеже е с 10 инчов говорител ще се губи точно за него бях писал - че като репетирах сьс Спас -(сега от Мастило) просто изчезна - така че с хевихендед барабанист няма шанс най малкото ще ти трябва микрофон да го озвучиш ПС-да не би консумацията му да е 80 вата то си е 30 вата - мощност - не знам защо се бьркаш и то транзисторна - тоест ще е горе-долу мощно като едно 10-15 вата лампово кубе има една готина екстра - СиДи - вход да си пускаш любимите дискове и да джемваш с тях Парк е винаги била експериметаторската марка на Джим Маршал - демек с тази серия пробваха дали ще вьрви тая екстра - и след това я прокараха в някои следващи модели на Маршал определено е полезна Цитирай
X_eNeMy Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 CD input-a не е ли входен канал ? Т.е. Лайн Аут-а от компютъра например го жегвам в СиДи Инпут-а и си пускам Пейнкилъра и дж-дж-кам ? Аз знам, че е 30 вата, ама до сега съм свирил на 8" инчов пиви и това ми идва от като гръм от ясно небе Има си и ревърб Пък и аз на репетиции като ходя, там си има комбо с голям говорител и си бича с него. Става въпрос, сега да мога да си направя звука малко по-качествен и да мога да запиша това онова Най-накрая ще си направя папка на комютъра "записи" Цитирай
TONY Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 CD input-a не е ли входен канал ? Т.е. Лайн Аут-а от компютъра например го жегвам в СиДи Инпут-а и си пускам Пейнкилъра и дж-дж-кам ? ТОЧНО ТАКА МНОГО МЕТЬЛ ЗА КОЛЕДА! BREAKING THE WALLS -за радост на комшиите! :guitar: Цитирай
Telerig Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 ^ Бях днес в динакорд и чух една жена да пита за коледно и и казаха че 5% а на сичкото отгоре на мене за 4 метра кабел и 4 жака ми зеха и отгоре щото метъра беше 1.90 те ми зеха по 2 на метър.. Твае щото действа коледното намаление ама отзад вече го подпира новогодишното увеличение... Цитирай
SHARO Отговорено Декември 23, 2006 Отговорено Декември 23, 2006 (Редактирано) ми то вие ше се смеете ама кво е от тва аз си се кефя и за мен е голяма стъпка че си зех 25 ватово randall rg25rxm с комбинация с телекастъра направо върхът :guitar: весела коледа Редактирано Декември 23, 2006 от SHARO Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Декември 24, 2006 Отговорено Декември 24, 2006 Коледа е прекрасен празник.... Да ми е жива и здрава сестрицата ми и много успехи на всички колеги за в бъдеще... Цитирай
Recommended Posts