CorvusCorax Отговорено Май 15, 2006 Share Отговорено Май 15, 2006 Хич не се лъжи с яйца, сериозно. По-добре мляко, а ако държиш на яйцата, за предпочитане е един жълтък с малко мед и ... мляко (тряа да си отворя мандра) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Self-Sacrifice Отговорено Май 23, 2006 Share Отговорено Май 23, 2006 Абе преди концерт една шестица "Леденика" да те отпусне после си безсмъртен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Юни 6, 2006 Share Отговорено Юни 6, 2006 ...като записвам вокали употребяжам следната гадост...маргарин или масло подлсадено с малко мед...отвратително е ама въпши отлична работа...иначе нищо специално преди концерт ама веднъж бях болен с възпалено гърло и успях да спася изявата с една доволно гадна микстура от лимони, мед и сода за хляб...прочиства налепите съвършенно но ефекта е краткотраен така че не е зле да се консумира непосредствено... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Topsun Отговорено Юни 6, 2006 Share Отговорено Юни 6, 2006 джеймисън с 2 ледчета и минерална вода банкяи други работи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vovcho Отговорено Юни 6, 2006 Share Отговорено Юни 6, 2006 По една биричка (вече) и вода или сокчета. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mark Avrelii Отговорено Юни 14, 2006 Share Отговорено Юни 14, 2006 Сок от джанки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dragontear Отговорено Юни 25, 2006 Share Отговорено Юни 25, 2006 Преди участие наблягам на бири4ка за да се поотпусна ...но задължително на сцената си имам вода защото биричката колкото и да помага за настроението...ОБЕЗВОДНЯВА...пример: Пиеш 1 изпикаваш 2 и водичката в такъв слу4аи е полезна на сцената...и предпоръчвам колкото и да сте кофеинови наркомани ....ограничете кафетата преди изява Т.Е. Не пийте кафе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaInsane Отговорено Юни 27, 2006 Share Отговорено Юни 27, 2006 Задължително РОМ. Иначе не става толкова добре. Поне при мене е така. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
aladin Отговорено Юли 20, 2006 Share Отговорено Юли 20, 2006 емиииии колим петли и им пием кръвта много помага :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Юли 22, 2006 Share Отговорено Юли 22, 2006 4ай от мента или ма6терка пия .... хладка вода като имам хра4ки не6то ако съм настинал тва помага.преди пеене 2-3 4аса е хубаво 4овек да се нахрани за да има сила да пее ....тва е от моя скромен пев4ески опит... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kukuman Отговорено Юли 27, 2006 Share Отговорено Юли 27, 2006 (Редактирано) ми аз понеже съм басист пия квото има и колкото има (алкохол става дума) до толкова че да не си изпусна баса и да се разбере че не свиря Редактирано Юли 27, 2006 от kukuman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Юли 28, 2006 Share Отговорено Юли 28, 2006 Епа аз по принцип не пия ма кат се наям едно убаво преди концерта и после на сцената си ми е добро свеж съм и и съм догоре иначе кво ям? епа квото има в нас в хладилника. Ако има манджи - тва ям. Ако не, си праа некви сандвичи и са намуам кат американец през уикенд. Но аз съм на китара и говоря само за сценичната треска .... демек че не пия там против притеснението и напрежението, ама що се отнася до вокалите тама за гласа им незнам баш нека си пият там вода...... мед нещо да ядат абе незнам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
in search of odd intelligence Отговорено Август 2, 2006 Share Отговорено Август 2, 2006 H2O - минерална Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Август 2, 2006 Share Отговорено Август 2, 2006 " ...Пия всичко, що ми падне От оцет до антифриз..." Без значение дали ще пея, пия, рева, влизам в тоалетната и прочие Поздравявам ви с уникалнат апоезия на BAD NEWS и култовото им парче: ARTIST: BAD NEWS ALBUM: BAD NEWS (2004) DRINK TILL I DIE LYRICS GIVE ME ANOTHER DRINK MR BARTENDER IF YOU DON'T I'M GOING TO STICK YOUR DICK IN A BLENDER 'CAUSE I, WOAH I, I'M GONNA DRINK TILL I DIE! ALL I WANNA DO IS DRINK AS MUCH AS I CAN THAT'S WHY I'M A MEMBER OF A HEAVY METAL BAND 'CAUSE I, WOAH I, I'M GONNA DRINK TILL I DIE! I'M GONNA DRINK TILL I DIE! LAGER MAKES ME HAPPY, VODKA MAKES ME MEAN I'M A HEAVY METAL, DRINKING, DRIVING, ALCOHOL MACHINE LISTEN TO ME DRINKING, DRINKY DRINKY DRINK LISTEN TO ME WHEN I GO "BLEAUUURGH!!!" BUT I, WOAH I, I'M GONNA DRINK TILL I DIE! I'M GONNA DRINK TILL I DIE! I GET UP IN THE MORNING, DRINK A BOTTLE OF GIN FORTY PINTS OF LAGER AND A BABYCHAM 'CAUSE I, WOAH I, I'M GONNA DRINK TILL I DIE! I'M GONNA DRINK TILL I DIE! ЕБА СИ ЖЕГАТА Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mandalay Отговорено Август 5, 2006 Share Отговорено Август 5, 2006 Само минерална водичка преди и по време на пеене, а след тва каквото има, колкото повече, толкова повече А яденето минимум 2 часа преди пеенето. При мен поне е закон тва. А тва да къркаш безконтролно преди и по време на участие си е жива простотия. Адски безотговорно е и супер много се дразня ако някой от музикантите се напие и почне да се*е на труда на другите на сцената. Ако вокала се напие става мааазало: забравени текстове, фъфлене, плюене и 'секви такива мизерии. Преди седмица гледах една бандичка, не свиреха лошо, но вокала им беше пиян като свиня... жал ми стана за горките музиканти. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts