bratmito Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 Абе темата беше за схеми,та да питам някой има ли схема на Bogner Ecstacy?Трябва ми само на преампа. Цитирай
kokowoz Отговорено Септември 19, 2006 Отговорено Септември 19, 2006 За мен просто перфектен метод - лесен и достъпен за всеки. Лично аз принтирам платките на гланцирани листи без значение от кво са предимно използвам листи от списания или бро6ури. слагам между ютията и платката лист хартия (стандартна за къв да е принтер)и "гладя" максимум 2-3 мин в този случай и пъте4ките стават перфектни, но вси4ко може би е въпрос на практика. Важното е резултата на края. След няколко опита всеки ще достигне до оптималния за него вариант. Успех на вси4ки. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Абе темата беше за схеми,та да питам някой има ли схема на Bogner Ecstacy?Трябва ми само на преампа. ето ТУК я има, използвам случая и да дам линк към този доста огромен сайт Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 Абе темата беше за схеми,та да питам някой има ли схема на Bogner Ecstacy?Трябва ми само на преампа. Сорка за офа обаче един съвет - истинския звук не идва само от преампа , а от цялата система адаптери кабел преамп краен амп изходен траф кабинет! Ако си мислиш че само с преампа ще докараш богнер в жестока лъжа си се набутал. Цитирай
bratmito Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 (Редактирано) Ако си мислиш че само с преампа ще докараш богнер в жестока лъжа си се набутал. Дълеч съм от тая мисъл.....доста далеч. Просто ми трябва high gain предусилвател. Пък и ще ползвам трафове от старо радио,със 1ХЕл84 крайно стъпало,така че като цяло неочаквма да се получи нещо кой знае колко яко.Просто ми трябва нещо за удома. Благодаря за схемата.Тази я бях намерил и аз,но е само за оувърдрайв канала,но ще се задоволя и само с него. Редактирано Септември 21, 2006 от bratmito Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 21, 2006 Отговорено Септември 21, 2006 (Редактирано) ся щи кажа ко да праиж: сложи едно ключе да байпасва първите 2 триода и да ходи сигнала от R2 направо на решетката на V3, ключето да е 2 секционно и с 2рата секция да сменя катодния резистор на V3 от 10к на 1к5 примерно, когато си на клиин и да си го връща на 10к, когато си на драйв (така хем клиина няма да е прекалено чист и драйва няма да е омазан) - така става съвсем стандартен фендерски или маршалски клиин канал, може да смениш делитела r18/r19 с пот 1М и така ще имаш гейн за клиин канала и 2ри гейн за мръсния канал(ако почне да омазва е полезно), а на С8 ако му сложиш ключе - става BRIGHT/NORMAL ключе (което е полезно ако искаш по-джаз звучене някой път) Идей много!! Извинявам се за отклоняването от темата Редактирано Септември 21, 2006 от Overdrive Цитирай
Black Skull Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Ако правилно съм рабрал цялата идея: 1 си свалям схема на избрания ефект 2 купувам си всичко нужо 3 изработвам си платката - КАК? 4 налепвам вички елементи на нея 5 наблъсквам всичко в няква кутийка 6 енджой Така ли е или не? От къде в София да си накупя елементите, а платката? Цитирай
vlex Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Платка или си ецваш печатна или си взимаш т.нар. 'експериментална' и свързваш пътечките с жички... Елементи има много места от които можеш да си набавиш. Конрад на Хан Аспарух и Хр. Ботев Комет-а е пак в тоя район (сори нз улицата), а точно срещу училището има още един магазин Има един и в дървеница в един супермаркет точно до моста за метрото който сега са затворили. Има и други но ще те излъжа за точния адрес... А колкото до схемата: Намираш си проект, отпечатваш си платка, набавяш си елементите, запояваш всичко както е описано после евентуално слагаш в някаква кутия и се радваш... Успех Цитирай
Black Skull Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 (Редактирано) отпечатваш си платка как всмисъл, как се издъбават каналчетата? аааа и елементите горе-долу на кви цени са Редактирано Септември 26, 2006 от Black Skull Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 26, 2006 Отговорено Септември 26, 2006 Чети малко нагоре в темата, бе човек, там си е описано много ясно как. Цитирай
Paldi Отговорено Октомври 5, 2006 Отговорено Октомври 5, 2006 (Редактирано) Tech 21 SansAmp Classic - а това има ли го някъде ??? сори за латиницата ма ми се ебна тва Повече не превеждам! Редактирано Октомври 6, 2006 от IvanDTr Цитирай
fluti Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 (Редактирано) ^ Никифена го прави, ама май схемата не е много лесна. Препоръчвам ти да си го купиш готов от него или ако нямаш толкова пари, може и копието на Берингер - GDI21, но съм сигурен, че варианта на Никифена е по-добър (по-безшумен най-малкото). Редактирано Октомври 6, 2006 от fluti Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 fluti, eitysix пита за класик версията а не за гт2 Сансамп серията имат различни модели. Цък! Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 6, 2006 Отговорено Октомври 6, 2006 и кое му е сложното на схемата?? Цитирай
Recommended Posts