мегатон Публикувано Април 3, 2011 Публикувано Април 3, 2011 Reb Beach ''Black Magic''-cover и Vamp 2 ТУК 1 Цитирай
SOLD! Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 Леле, звучи ... убийствено. То за свиренето ще е грехота да се говори, ама звука и микса са се получили един път. Евала! 1 Цитирай
TONY Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 :godbless:WOW Евала! И тюх да се невиди, какъв съм и аз. Да имам Ibanez Reb Beach ( и то черен, който съм кръстил Блек Меджик ) и досега даже да не съм се опитвал да го науча това парче. Може би си знам,че ще е провал. Цитирай
stomanow Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 Пфф евала.Оригинала съм го слушал преди години,беше ми попаднала някаква касетка gutars that rulls the world(не мога да нги намеря кавичките на тоя лаптоп) и го помня много смътно,но твоето е .. Цитирай
мегатон Отговорено Април 3, 2011 Автор Отговорено Април 3, 2011 Благодаря до тук на всички,...звучи си ''Вампчето''..за паричките си Цитирай
Demon_A_Go-Go Отговорено Април 3, 2011 Отговорено Април 3, 2011 идеален инструментал браво, в коя група свириш ? Цитирай
DYLGIQ Отговорено Април 6, 2011 Отговорено Април 6, 2011 Йеах, много ми хареса, и аз се сетих за оная касета "Gutars that rule the world" - явно е била няква родна компилацийка, щото наскоро я търсих из нетя, ама нъцки. Вамп-а си звучи, макар да има едни специфични високи около 5000 херца. Свиренето е супер! Давай още! Цитирай
npokonu Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Не те познавам, ама ми се иска Фен съм ти! Супер е станало! Цитирай
мегатон Отговорено Април 18, 2011 Автор Отговорено Април 18, 2011 Може и да сме се виждали,Все пак от един край сме Цитирай
Rust Отговорено Април 18, 2011 Отговорено Април 18, 2011 Абе звука си е драйфня , тоя вамп го имах навремето и го издържах точно две седмици . По-важното обаче - свиренето - е супер ! Само така ! пс и аз я помня тая касетка яка си беше . Цитирай
dedomito Отговорено Април 19, 2011 Отговорено Април 19, 2011 Извинявам се , ама къде се учите да свирите така , да мина и аз от там :-) Много готино ! Цитирай
Recommended Posts