Jump to content
Българският форум за музиканти

SOLD!

Members
  • Мнения

    67
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

SOLD!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Обществена Репутация

  1. SOLD!

    Reaper

    Здравейте, предварително се извинявам ако мястото на тази тема не е в този раздел, но не знаех за къде е наосчена точно. Та, проблема ми е много странен и не знам дали ще мога да го обясня много точно. Става въпрос за това, че скоро, когато се опитах да записвам в Reaper, за първи път ми се случи така, че звука на китарата ми да звучи нормално за около 5-6 секунди, след това постепенно затихва и все едно е с Phaser. За първи път ми се случва, записвал съм адски много неща, не съм барал никакви настройки и не знам на какво се дължи проблема. Изтеглих си новите драйвъри на ASIO, даже опитах да сменя и версията на Reaper, ама резултатът е все същият. Много ще съм ви благодарен ако можете да помогнете. Благодаря!
  2. Така, правя кавъри от доста време, но реших малко да се подобря в техническо отношение. Затова, това е първият ми кавър, в който използвам някои добре познати вам програми. Знам, че резултатът не е най-добрия(за първи път ми е все пак), но съм отворен за всякакви съвети относно подобряването му. Тонът също не е идеален, но нямам и нужното оборудване за да постигна нещо по-качествено. Сега виждам, че и синхрона се е загубил малко, с качването на видеото в ютуб, но дано това не попречи много. Благодаря!
  3. Благодаря за хубавия коментар! Може да се каже, че направих Smile in your sleep най-вече заради тапинга. И да, с удоволствие ще направя и песента на The Sorrow скоро, само да се поосвободя малко повече . Благодаря пак!
  4. Можете да гледате двете кавърчета и Ще се радвам да ги погледнете и да споделите мнение.
  5. SOLD!

    Няколко Кавъра

    Да попривлека пак малко внимание ...
  6. SOLD!

    Няколко Кавъра

    Доста нарастна броя на кавърите в канала, чакам още мнения
  7. Поздравления за избора на песен! Само трябва следващия път да обърнеш повече внимание на ритъма, както казаха по-горе, и мисля, че няма да имаш проблеми!
  8. SOLD!

    Няколко Кавъра

    Отбелязвам края на ваканцията с още два нови кавъра. Можете да ги видите от лика, написан на няколко пъти по-горе.
  9. SOLD!

    Няколко Кавъра

    Нали сме във ваканция, активизрах се повечко и записах две нови неща . Ще се радвам пак да ги видите и да кажете какво мислите.
  10. SOLD!

    Long Train Running

    С чиста съвест му слагам шестица.
  11. Леле, звучи ... убийствено. То за свиренето ще е грехота да се говори, ама звука и микса са се получили един път. Евала!
  12. SOLD!

    Cemetery gates

    Хубав кавър, хареса ми. Другия път само ако си увиличиш още малко звука на китарата, ще ми хареса още повече . Иначе, раздаването е много важно, трябва да има такова винаги Поздрави!
  13. SOLD!

    Няколко Кавъра

    Благодаря много за хубавия коментар! И аз съм много горд с този кавърец, честно казано, има малки досадни грешки, но къде без тях. За звука се старая, поне чистия се получи наистина добре, за разлика от дисторшън тоновете, които все не успявам да направя както трябва Иначе, по-нататък със сигурност ще пробвам пак нещо тяхно, ама се сещаш как стоят нещата със солата и лийдовете там, че направо ме е страх да гледам понякога Благодаря пак!
  14. SOLD!

    Master of puppets

    По принцип не съм голям фен на Металика, но горното ми хареса много. Браво бе! Особено на фронтмена, голямо уважение от мен. Свиренето, че си е идеално, едно на ръка, ама на мен вокалите повече ме впечатлиха, на живо звучат много добре. Ако вземеш да понаучиш някоя техника, ще си идеалка.
  15. SOLD!

    Няколко Кавъра

    Тъй като не бях доволен от първоначалния резултат, реших да направя кавъра наново. Може да го гледате от горните линкове.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.