Jump to content
Българският форум за музиканти

HatcH

Members
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от HatcH

  1. Понеже английския не е първа сила на повечето за които е предназначен този коментар - Убеден съм, че няма да се "поеме" смисъла на казаното, защото причините са много и надълбоко , но ако не опитваме, съвсем няма да има шанс за оправяне... Както един приятел каза за моите опити за просвещение в един друг форум: един да поеме, има смисъл! Смисъл има. Такава музика се слушаше вкъщи на Ригондата, когато бях дете. Но на много от младите сега просто няма кой да я покаже, и при все свободния достъп до информация, вероятно такава музика остава незабелязана. А и не е модерна. Някак си не те вдъхновява нито да заколиш някой съученик, нито да настъпиш пиян БМВ-то на баща си, пък да напънеш ония баси... нито да изкачиш победоносно масата и да разкършиш ханша за естетическа наслада на зачервените примати в заведението. Чудесна тема!
  2. Съседите явно са били доста напред! Колко ли още качествена музика чака да бъде открита?
  3. Преди около половин година се свързах с Валяка за съживяването на соц-усилвател в безнадеждно състояние. Получи се нещо много по-оптимизирано откъм поддръжка и с доста по-широки възможности, отколкото предполагах. Специалист, за когото няма невъзможни неща. Искам качество и рентабилност и продължавам да работя с него по допълнителни проекти. Използвам темата да му благодаря
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.