Jordan_J Публикувано Март 28, 2011 Публикувано Март 28, 2011 Искам да благодаря лично на Тони Манов (по-известен тук като @Parni_Valjak) за професионалната намеса в скоро назряла ситуация. В клуба ни в София имахме технически несъответсвия и проблеми с техниката. Обадих се на човека, дойде на място и проблема беше отстранен внимателно и професионално! И друг път ми се е налагало да опра до въпросния човек - и винаги резултата е бил бърз и професионален. Силно препоръчвам въпросната личност, когато изискванията на клиента са техническите проблеми не просто да бъдат временно заметени под килима , а проблема да бъде ПЕРМАНЕНТНО и ПРОФЕСИОНАЛНО отстранен! 9 Цитирай
bir4o Отговорено Март 28, 2011 Отговорено Март 28, 2011 Да един от най добрите аудио инженери в България , а в този форум е най добрия ... 1 Цитирай
Steppenwolf Отговорено Март 28, 2011 Отговорено Март 28, 2011 Чудесно е, че е член на форумното семейство! 3 Цитирай
Telerig Отговорено Март 28, 2011 Отговорено Март 28, 2011 Това не е новина и тук няма какво да ме учуди в случая... когато стане въпрос за сложно техническо изпълнение за мен или някой приятел е на зор, по отношение на хай-енд аудио техника( било то музикантска, аудиофилска или друга), всъщност опция номер едно в главата ми е Валяка като се сетя...имам го като постулат. Има и други разбира се, но в случая играем на сигурно. Цяло щастие е, че има и сред музикантите във форума експерти по отношение на техническите въпроси и изпълнението им. 3 Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Така е, и аз първо него препоръчвам. Скоро май ще си го препоръчам на себе си. Да ни е жив и здрав, че много нерви хаби тук да ни просвещава. 2 Цитирай
HatcH Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Преди около половин година се свързах с Валяка за съживяването на соц-усилвател в безнадеждно състояние. Получи се нещо много по-оптимизирано откъм поддръжка и с доста по-широки възможности, отколкото предполагах. Специалист, за когото няма невъзможни неща. Искам качество и рентабилност и продължавам да работя с него по допълнителни проекти. Използвам темата да му благодаря 2 Цитирай
killer Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Невероятен професионалист и добър приятел, неизчерпаем извор от знания. Винаги е реагирал максимално бързо и компетентно на всички проблеми, които съм имал, със нужното вникване в проблема и съответно елеминирането му, независимо от сложността. От друга страна той е цял един CUSTOM SHOP, то не са атенюатори, микрофонни усилватели, всякакъв род ефекти, студийни решения ... и това са само малка част от нещата. Марио 2 Цитирай
oldman Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Даа,Тони си е Тони - и винаги си е бил такъв - и е хубаво,че от време на време се сещаме да му благодарим и да го оценим. Малко са хората във форума като него.Желая му много здраве 1 Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 Да повтарям думите на колегите няма смисъл. ще допълня че съм използвал Тони не само за поправка на кубета и лампови глави а и китарни ефекти, както сглабяне по технически изисквания на педалиери, решаване проблеми с загубите по веригите от поредица ефекти, както и решаване проблеми с звука в репетиционната ни. С една дума - Професионалист 1 Цитирай
Nikifena Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Тони ми е помагал за много неща, за което му благодаря от сърце! Малко са хората с толкова много знания като него. Цитирай
Valeri_pj Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Нямам какво да добавя освен това че той е супер отзивчив човек и е готов винаги да помогне с каквото може и да отдели от времето си. Да си жив и здрав Тони ! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Благодаря за добрите думи! (Поради някои скорошни събития около мен се сещам за кой се говори само добро или нищо...) Надявам се да не става така и сътрудничеството ни да продължи в бъдеще. 2 Цитирай
liquid_death Отговорено Март 30, 2011 Отговорено Март 30, 2011 Искам да благодаря на Парния Валяк за многото неща на които ме е научил. С пожелание за много късмет и здраве! 1 Цитирай
Recommended Posts