Jump to content
Българският форум за музиканти

dubzero

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани, Китара

dubzero's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте! Понеже съм начинаещ все още и не разбирам много, реших да се обърна към вас. Закупих си Premier Drumzz stage 22 rock kit (сет-а за начинаещ мисля че е добър) и мисля да сменя кожите, защото са честно казано голям боклук (то повече прилича на пластмаса отколкото на кожа). Гледах в musicworld-a и си харесах един комплект Remo, но този комплект доколкото разбрах включва само ударните кожи, та единия въпрос ми е резонансните кожи какви трябва да са? ( за малкото барабанче ще купя, видях че продават в сайта). По-хубавите кожи, ще ми дадат ли някакъв + при звученете, защото сет-а звучи бая зле? Заслужава ли си да дам 200 лева за кожи? Благодаря!
  2. Здравейте! Преди да започна искам да кажа, че не се занимавам с пеене и не мисля, че мога да пея. Любопитството ми ме изяжда от вътре и реших да се обърна към вас. Въпросът ми е следният: Може ли, човек който не може да пее хубаво (долу-горе лошото ми се получава) да може да крещи (става дума за growl, scream)? Просто това си го поставих, като някаква цел и искам да я достигна. Не искам да мога да крещя по цели песни, а просто един "вик" за по 3-4 секунди. Главно се уча в нета, когато ми доскучае, но не съм много, много наясно с нещата. Ако има някой, който е способен на това, моля да даде някакво съветче или да сподели нещо. Благодаря, предварително!!!
  3. Благодаря на всички за помощта!!!
  4. Добър вечер! Реших да пиша във форума ви, понеже ми е нужна малко помощ. На 16 съм и от 1 година "свиря" на барабани. Понеже живея в малък град, тук, НИКОЙ не преподава такъв вид уроци и затова реших сам да се уча. Нотно грамотен съм. Песните които свиря с бандата ми ги уча от интернет във вид на таб или ноти, но там е работата, че аз искам да почна да се развивам. Гледал съм куп видеа в youtube, но и там е не сериозна работа. Може ли някой да ме посъветва, каква школа да си купя или ако е бил и той самоук да сподели нещо. Благодаря, предварително!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.