Jump to content
Българският форум за музиканти

Apple&VSTI

Members
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Apple&VSTI last won the day on April 13 2018

Apple&VSTI had the most liked content!

Community Reputation

26 Excellent

About Apple&VSTI

 • Rank
  Навъртащ се
 • Birthday 01/03/1974

Previous Fields

 • Инструмент
  KORG PA2X PRO

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

432 profile views
 1. За Па800 и Pa2x Pro има най-голям избор и разнообразие и стават единия на другиа и обратно
 2. Сетове - бол из нета - слабо си търсил колега .
 3. Apple&VSTI

  Аlesis Q49 vs M-Audio Keystation 49

  за Миди клавиатурата е ARTURIA Keylab 61 , и всички мълчиме.....
 4. Apple&VSTI

  KORG PA80

  По-добре PA800 и то в пъти по-добре .
 5. Apple&VSTI

  Pa800 мудно зареждане

  Съвета ми е да му заредиш Factory_Reset файла, за да зачисти всичко в Юзъра , и след това начисто да му заредиш някой качествен читав сет, ако това не оправи нещата, значи, клавира има хардуерен проблем, дано не е така и човека,който ти го е продал да не се е отървал от него именно и точно по тази причина - Pa800 са известни с дефекти по Main Board-да. Никога не трябва да се зареждат цели сетове върху стар сет, преди да се занули и изчисти всичко юзърско предишно - обикновенно и това също води до описаната от теб ситуация. В текущият сет могат да се изтриват и заместват само стилове и бленди, без да се налага изтриване на всичко, но цял сет върху стар сет - НЕ ! Успех.
 6. Apple&VSTI

  Pa800 мудно зареждане

  Не повече от 1 минута зарежда Pa800 , готов за работа.Според описаното от теб клавира има проблем или с Рам-паметта, или е за преинсталиране на ОС. Дано не е само по-сериозен проблема с буфер-рам-чиповете на основният борд, зашото това вече е сериозен проблем и се решава с 5-600лв. Поздрави.
 7. Apple&VSTI

  Проблем с Корг Па 800.

  Вероятно имаш проблем с основната платка на клавира, по-точно нещо не дефектирало, а за презапояване. Търси Гената Младенов във Фейсбук и се свържи с него, той е майстор на по-високо ниво от тия, които сменят само копчета,гумички,клавиши и пружинки и се занимва с ремонти от високо ниво на сложност.
 8. Apple&VSTI

  <!> Всичко за PА сериите на Korg

  Моят съвет е да гледаш от PA300 нагоре PA300,PA600,PA900, или ако се намери PA800 читав за добри пари е най-добре и това е твоят инструмент. PA500(уникален боклук(може би най-големият правен от KORG някога с гадна клавиатура и какво ли още не...) , PA50,PA60,PA80 направо няма смисъл да разсъждаваш върху избора им - просто няма смисъл от всякъде погледнато накратко - морално остарели 20 годишни ,със смешно не-актуално звучене,гадни дисплей без тъч-управление и вероятно изамортизирани до разпад от един господ знай колко много свирене.
 9. Apple&VSTI

  <!> Всичко за PА сериите на Korg

  Да така е колега,правилно си се ориентирал - на Pa3x пружините са по твърди - някои колеги ги разпъват за да имат по-малко обратно усилие - но това не е добър вариант, тъй като не могат абсолютно-еднакво да се разпънат всички и от там после има разлика и в твърдоста между всички клавиши. Относно така наречената "Черна клавиатура" за бързо свирене на сола на Джема Музик - представят я като същата на Pa1x,дори и като по-добра от нея(което въобще не е така) - това не е клавиатура на най-добрият производител на клавиатури FATAR Italy, а някаква клавиатура-китайка,която няма нищо-общо с оригинала. Понеже съм ги пипал и сравнявал всичките клавиатури, в твоят случай моят съвет е да си намериш оригинална от инструмент свалена или от Pa1x или от Pa800 - от тези 2 клавиатури единствено по-пъргава и по неизморяваща пръстите е тази на KORG M3(която,обаче в твоят случай не ти върши работа за Pa3x).
 10. Apple&VSTI

  <!> Всичко за PА сериите на Korg

  Тук във форума има доста изписано по темата PA600 vs PA800, но все-пак обобщено набързо и накратко: Зависи от музиката,към която си се ориентирал да свириш най-вече.PA600 е по-нов модел с малко по-модерно звучене,но като изработка на клавиатурата и като цяло не е нищо впечатляващо - ако ще свирите класическа,поп,джаз или електронна музика вземете него. PA800 е доста качественно изработен за инструмент, който е с отлична на реакция и динамика клавиатура,отлично звучене - по-подходящ за свирене на българска народна музика и всякаква балканска музика характерна с по-бързи сола,орнаменти и украшения.
 11. Apple&VSTI

  Korg pa series

  1500 паунда - направо Pa3x и си решаваш проблема за доста време напред...
 12. Apple&VSTI

  <!> Всичко за PА сериите на Korg

  Купуваш аранжор на Korg който ти душа сака за 1500 + лв., и си тикваш в него сет къвто ти душа сака... Иначе за без пари - Друг вариант - Нема!!! [emoji6] Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk
 13. Apple&VSTI

  <!> Всичко за PА сериите на Korg

  Колега, инсталираш си ORG 2019 на телефон или таблет с Android, бодваш му една midi-клавиатура, и получаваш един блед-образ емулация на аранжор с фейса на Korg Pa 4 - и както се казва - като за без пари, колкото-толкова... Весели Празници [emoji23][emoji23][emoji23] Изпратено от моят VTR-L09 с помощта на Tapatalk
 14. Отвсякъде погледнато е по-добре закупуването на читав 2-ра употреба Pa3x Made in Italy за тия пари, от колкото пластмасов-китаец на същата стойност. Pa1000 не е нищо по-различно от Pa700(който е ужасен !!!), с разликата че има уж някакъв си "Вокалист",иначе е същият китайски пластмасов-дървен и некачествен боклук за 4 000лв. като Pa300,600,900,700...
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.