Jump to content
Българският форум за музиканти

Georgi.Krastev

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

Georgi.Krastev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • One Month Later Rare
  • Week One Done Rare

Recent Badges

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте След няколко дни ще си взимам клавир.Кое бихте ме посъветвали па1000 или па3х със саундбара? Благодаря ви!
  2. По ми е интересно сравнението между па1000 и а5000.Тук,въпреки че ямахата е по-нова модел Па1000 е малко по скъп от нея. С па1000 съм се сблъсквал и ми хареса,А5000 само клипове съм гледал за нея.Интересно ми е дали може да променяш параметрите на всеки друм както е при корг? Може би,за А5000 проблемът е че няма да има инфо за нея(говоря за БГ ритми и звуци) Слава богу имам възможност да взема един от двата и ако ямахата има възможностите на Па1000 може и да рискувам с нея,а и мисля че имаше и програма за конвертиране от един модел клавир към друг.
  3. Здравей те! Някой има ли мнение за Ямаха пср а5000,заслужава ли си пред па700 и па1000? Гледах клип в ютуб на Митко Лозаревския с тази Ямаха,много хубав звук.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.