Jump to content
Българският форум за музиканти

QueenII

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

74 Excellent

About QueenII

 • Rank
  Редовно навъртащ се
 • Birthday 05/16/1980

Previous Fields

 • Инструмент
  барабани

Contact Methods

 • AIM
  queen_ii
 • Website URL
  http://https://www.facebook.com/pages/Addicted-To/269612073122784
 • Skype
  queen_ii

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Варна
 1. Да беше добавил в същия цветущ стил ти какво ще го играеш в групата...
 2. QueenII

  Music best in 1980!

  Каква читава музика е имало в годината, в която съм роден. Да споделя - в първа група AC/DC, във втора Def Leppard, за третата се сетете сами...
 3. QueenII

  Станах татко и аз...

  Честито, колега! Да е жив и здрав, и дано да ви оставя да спите... :)
 4. Ако си гледал Queen Live At Wembley Stadium, концертът е от същото турне, и песните са същите. НО!!! Чисто вокално гласът на Фреди е по-добре, отколкото на Уембли, групата е в много добра форма, и за мен си заслужава. Звукът и картината са ремастерирани, а и унгарците са се постарали да заснемат събитието както подобава. Все пак държавната киностудия на Унгария снима събитието. Аз винаги съм предпочитал концерта от Будапеща пред този на Уембли. Но всеки си има своето мнение
 5. https://www.youtube.com/watch?v=Jt3Dre8g8us Тотални мои фаворити!
 6. О, да, това е супер готина книжка за деца! Мислех да спомена и нея, но нали трябваше само по една книга (не че не споменах и повече), та затова 120-те бележити композитори Но мисля, че за едно днешно дете тази рисуваната би била много забавна, а освен това всичко е представено с много свеж и оригинален хумор За съжаление може да се намери само на старо. Но се блазня от мисълта да си я поръчам...
 7. Мисля, че бях втори клас, когато от една книжарница ми купиха "История на музиката в рисунки". Книгата е комикс, но научих много неща за композитори - от Монтеверди, чак до Дебюси. По-нататък, с интереса ми към истории и биографии, си купих доста биографии на групи. Естествено, бисерът в колекцията ми е Queen - As It Began, която май не може да се намери на пазара. С удоволствие чета биографиите на Пърпъл, Цепелин, AC/DC. На Beatles имам разширено издание на книгата на Антоний Арнаудов "Наричаха ги Бийтълс", която старите фенове сигурно имат, както и книгата на Питър Браун и Стивън Гейнс - "The love you make - интимната история на Бийтълс". Много ценна биография, разказана от помощника на Брайън Епстайн.
 8. Не понасям Рут Колева, но мисля, че преди време беше публикувала някъде си подобна статия, в която показваше как си купуваш гледания. От друга страна, като знам колко често малката ми дъщеричка иска да и пуска Gangnam Style, не мисля, че PSY си е платил, за да стигне толкова гледания :)
 9. Те не взимат заплати, а процент от продадените билети. Затова и много, ама много рядко изпускат "клиент". Пак говоря за Варна.
 10. Имал съм много поводи да се возя в софийския градски транспорт, и мога да правя сравнение с Варна, откъдето съм. Контролът в София е това, което куца според мен. Да, возил съм се гратис, но пък то и не е трудно да го направиш. Във нашия град е малко по-трудно, тъй като там кондукторките таксуват всеки качил се. Ако и в София стане така, може би събираемостта ще е по-добра. Както е в метрото. Лично мнение.
 11. До средата на миналата година все още свирех на Тактон, останали ми от баща ми. Ползвах ги за репетиционни барабани. Комплекта си седи пълен, а за капак имам и каса Амати.
 12. Ако в рамките на 3 дена продукт даде дефект, те са длъжни да ти го заменят с нов. Попадал съм в подобна ситуация, но с телефон. Предполагам, че си пазиш документи от сорта на гаранционна карта, и касова бележка. Ако са изтекли 3 дни от датата на закупуване на продукта, тогава можеш да го пратиш на сервиз. Но за дефект, който е в рамките на 3 дена от закупуване, директно се дава нова стока. Ако откажат да ти го заменят, поискай писмен отказ от управителя на магазина. Знам, че това няма да ти реши проблема с повода, но пък е крайно време всички търгаши да се научат, че си има правила. И след това иди в КЗП, и подай оплакване. Надявам се да съм ти бил полезен.
 13. За 300 не, ама за 400 може да си вземе сравнително читави неща втора ръка, които за начинаещ са перфектни. Ако не държи да са нови, разбира се.
 14. Аз съм си наел помещение в Съюза на глухите във Варна. Никакви проблеми, малък наем, а и по всяко време е позволено свиренето (И не се шегувам).
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.