Jump to content
Българският форум за музиканти

roamingfire

Members
  • Мнения

    8
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    барабани

Profile Information

  • Gender
    Male

roamingfire's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Здравейте, съфорумници! Свиря у нас на барабаните си от 2-3 години насам, но последно време едни от съседите ми правят проблеми. Винаги свиря в диапазоните 11-12 сутринта, или 17-18 часа следобед в зависимост от смените ми. Интересува ме в нарушение ли съм, че вдигам шум или няма проблем след като не е от два до четири на обед или след десет вечерта. И евентуално, ако се извика полиция, могат ли да ми кажат нещо или да ме глобят за вдигане на шум макар и да свиря през деня ? Надявам се да ми помогнете!
  2. Благодаря на всички ви за съветите и мненията! Няма да затварям темата, вярвам че ще е полезна за всеки, който иска може да пише още.
  3. Благодаря на evans и а1RWAlK за съветите!
  4. Здравейте драги съфорумници! Вече свиря от една година, още неща главно в 4/4, но все пак имам един въпрос... За мен тактуването поне в основният размер е ненужно, понеже това е натуралният ритъм на тялото ни и е нормално да си го имаме от вътре. Интересно ме е да чуя и вашето мнение (както на вече ветерани в свиренето, така и на начинаещи, просто любители, ако ще и на други инструменталисти) дали намирате за важно броенето в 4/4 и съответно дали го правите ? Благодаря ви предварително !
  5. И аз съм левичар. Даже при мен е интересно, защото на уроците свиря с дясна постановка, а на моите барабани с лява До сега на сцена не съм бил, обаче все пак си има трудности..., изисква доста усилия, когато се науча да правя нещо с лява постановка, после да го уча и с дясна за да го покажа на господина.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.