Jump to content
Българският форум за музиканти

violator

новаци
  • Мнения

    5
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

violator's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Така и направих. Дори вече си го купих, защото го имаха налично. Пробвах го китара + микрофон - звучи напълно прилично като за моите претенции и нужди. Вече съм горд собственик и на Ibanez AR 250 bk, така че съм много доволен. Страшно красива китара...и звучи разкошно. Благодаря на всички за съдействието, бяхте ми много полезни. Поздрави!
  2. Някой има ли идея, откъде в София може да се купи подобно кубе - VOX MINI 5. Има ли музикални магазини, които го предлагат?
  3. @G.Varbanov, @разбойник Благодаря за отговорите. Мисля, че се ориентирах в ситуацията. Значи все пак има подобни устройства, но порових и видях, че приличните са на цени над 800 лв. Това ми се струва доста за подобни претенции като моите. Ще пообиколя по музикалните магазини и ще преценя какво да взема. Най-вероятно ще е обикновено китарно кубе. Има супер прилични за 200- 250 лв. Всичко добро ви желая!
  4. Благодаря за отговора. Подобни неща ми каза и продавачът в магазина. Но понеже съм виждал улични музиканти, които свирят с ел. китари на кубета, през които и пеят с микрофон, затова реших да поразпитам, преди да си взема кубе. Нямам конкретна цел. Не, целта ми не е да свиря пред хора. Вземам тези неща са собствено удоволствие, искам да си дрънча на ел. китара за собствен кеф. Но понеже съм повече певец, отколкото китарист, искаше ми се, след като ще дам 200-300 лв за кубе, то да има възможност за включване и на микрофон. Видът музика няма значение - не съм професионалист, за да гоня точно определени тонове. И все пак - алтернатив, блус, даркуейв, такива неща....
  5. Здравейте, имам следния въпрос. Наумил съм си да си взема електрическа китара. Трябва да уточня, че не съм професионалист, а аматьор. Тоест - не ми трябват някакви технически чудесии, не съм претенциозен в това отношение. Просто си чеша крастата. Мисълта ми е, че аз съм повече певец, отколкото китарист, вследствие на което много ми се иска в комбото за ел. китара, което ще взема, да мога да включвам и микрофон. Въпросът ми е - има ли такива устройства? Двуканални ли се наричат? Ако има, къде в София може да се пробва и купи такова нещо. Защото в един музикален магазин ми казаха, че добро киратно комбо не се съчетава с устройство за микрофон. Или ако се съчетава, звученето е зле. Повтарям - не съм професионалист, претенциите ми са любителски. Благодаря за съдействието!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.