Jump to content
Българският форум за музиканти

Chernorizec

Members
  • Мнения

    132
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    КИТАРА

Profile Information

  • Gender
    Male

Chernorizec's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Обществена Репутация

  1. Здравейте момчета! На първо място да кажа, че съм китарист и нямам нищо общо с пулта, но търся човек, който евентуално би се кефил да правим нещо яко. Винаги съм бил почитател на Limp Bizkit & Linkin Park и техните DJ неща. Ако евентуално има някой човек с иде и богато въображение да пипе на ЛС или във фейсбук https://www.facebook.com/alexkalpakchiev :)
  2. Най-вероятно проблема идва от това,че беше погрешно сменен поляритета на захранването.И от там загасна и замириса на бакелит.
  3. Ефекта е MXR Fullbore.Не мога да знам какво е изгоряло поради простата причина,че не съм компетентен относно подобна техника.
  4. Здравейте колеги! Развали ми се най-хубавия ефект и страдам доста за него.Дали някой не знаеш кой се занимава с електроника и би могъл да го поправи.Един приятел ми каза,че дори и някой лютиери се занимават с дисторшън педали.АКо някой изскочи с инфо моял да пише в тази тема. Става въпрос за София!
  5. Зависи за какъв стил ти трябва пичага.На мен лично адски ми допада Peavey +6505.Има лампово комбо,което струва 1100лв в магазина,но ако решиш да си вземеш глава на Peavey +6505 си приготви + още 1300 отгоре. Но както каза един колега по-горе е все едно да питаш каква кола да си вземеш.Аз свиря тежка музика и Peavy-то ми е точното кубе за моя стил.Имам едно вкъщи Roland Jazz Chorus 120 за акустични партии и елементи е уникално.Но не само кубето играе роля във звукът,който търсиш.Някое друго камйонче може да допълни плътността на звукът
  6. Chernorizec

    Цветни Струни

    Един въпрос,към хората,които ползват или са ползвали подобни стурни... Стават ли за по тежка музика?Звукът как е?Свиря предимно Метълкор и се чудя дали да се нагърбя с едни такива ня моята китара. Благодаря!
  7. Chernorizec

    Guitar Rig

    Аз не мисля,че е от това.Спрях всичко,което можеше да се спре в програмата и нищо,а китарата дори не я бях включил :/
  8. Chernorizec

    Guitar Rig

    Пичове одеве пробвах да инсталирам гитар рига 5 и като го направих и като пуснах програмата едно гадно свистене и пръщене се появява.Смених го с 4-та пак същия проблем.Инсталирах Асио4алл и пак така.Какъв може да е проблема?
  9. Благодаря.Понеделник ще им звъна,че през уикенда вероятно почиват
  10. Харесал съм едно,но като цяло няма кой знае какво инфо за него освен стандартното.Искам някаква по-дълбока информация.Ако някой ползва такъв хардуер бих искал да обясни какви са предимствата и недостатъците.Всичко,което би ме навило да си купя този хардуер.Благодаря предварително Line 6 PODxt - http://www.neformat.com.ua/forum/attachments/buy-and-sell/22290d1305901021-prodam-gitarnyj-processor-line6-pod-xt-fbv-express-line6-pod-xt-75d32.jpg
  11. Прав си.Никой не е гадател.За това съм написал откъде съм.Прeди да влезнеш в темата си пише,както и на същата страница в момента.
  12. Здравейте колеги! Вкъщи имам едно огромно кубе Roland Jazz Chorus 120,което от лявата си страна има малко драскотинки,дори нищожни бих казал и искам да претапицирам не само тази част,но цялото кубе.Съвети към кой и къде мога да се обърна?Благодаря! )) Снимки на кубето: http://i49.photobuck...ts/DSC00936.jpg http://i49.photobuck...ts/DSC00934.jpg - от тази страна е одрасканата част
  13. Благодаря за инфото момчета.Както казах,не съм се занимавал с такъв тип хардуер преди и всяко инфо за мен е ценно.Наистина исках даразбера функцията на Вестакса и сложноста му на работа.Благодаря отново! ))
  14. Здравейте!Напоследък е заинтригувах от правенето на музика,чрез този вид хардуер.Поинтересувах се и видях,че има хора,които са затруднени от ползването на стария модел Vestax VCI-100 и се чудех дали Vestax VCI-300 е по-сложен защото на ревютата в интернет не изглежда толкова сложно.И исках някой друг съвет относно купуването на продукт от такъв жанр и класа.Всяко инфо свързано с модела ще го оценя
  15. На мен мисълта ми е дали може>предположих,че трябва да търся местенце за лаптопа и да сложа някой суупер точен в буквалняи смисъл човек да регулира ефектите,но това е доста смешно само като идея ефекта и кефа от свиренето се губят.Благодаря за бързите и адекватни отговори
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.