Jump to content
Българският форум за музиканти

System(Asparuh)

новаци
  • Мнения

    3
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Вокали и китара

System(Asparuh)'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. за алкохола (особено уискито) и цигарите може би съм сагласен че са "отраци" на тежката музика но наистина ги спрях тези дни ... нито съм пушил нито съм пил ! нито газирано нито нищо и отделно всяка сутрин пиех по една отвара съставена от : прясно мляко мед и жълтък от яице ^^ гласа се оправи даже днес се върнах на репетиция ! ... Мисля утре да пропусна все пак , за да не се пренатоваря пак нещо мерси на всички !!! на 3-ти ще мачкаме ! П.С : до Zero Tolerance не ме боли като правя вокалите но все пак ще прегледам това което ми препоръча защото на някои песни стомаха ми толкова мн се стяга че тои ме боли не гърлото xD обаче това е вероятно защото не ми остава въздух ^^
  2. Здравеите ... ! Аз сам вокал в група от свищов и правим доста тежка музика ... вокалита са ми нещо средно между леми от моторхед макс от сепултура и Фил от пантера ... демек яката работа ! при пеене използвам диафрагма но все пак се случва в някои як "scream" да си раздера гърлото ... ТА ! проблема е следния ... на скоро изкарах грип и веднага след това отидох на репетиции и трябваше да правим Sepultura roots bloody roots съответно неподготвен бая се претоварих и сега нямам никъв глас пресипнал сам и всяка дума която изрека ме боли ... а след няма и седмица имаме концерт ... спешно ми трябва няква рецепта за оправяне на гласа и пресипналост ... и така на татак ... сорови яица гълтах вече и не помага !
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.