Jump to content
Българският форум за музиканти

Топ потребители

  1. Evtim Djerekarov

    Evtim Djerekarov

    VIP listed


    • Points

      2

    • Мнения

      8667


  2. Icarus

    Icarus

    Members


    • Points

      1

    • Мнения

      1874


  3. Hillbilly

    Hillbilly

    Members


    • Points

      1

    • Мнения

      4043


  4. YNGWIE308

    YNGWIE308

    Members


    • Points

      1

    • Мнения

      400


Най харесвано

Showing content with the highest reputation on 11/16/20 във всички области

  1. Руска кухня: - Пригответе какво да е, колкото да става за мезе. Белоруска кухня: - Гответе каквото ви се иска, стига да е от картофи. Украинска кухня: - Като блатове за торта вземете две свински пържоли и сланина с кожичка. Грузинска кухня: – Пригответе нещо и го посипете с кориандър и сулугуни. Френска кухня: - Опечете някакси месо, залейте го със сос, над който сте се трепали 3,5 часа. Италианска кухня: - Съберете всички остатъци от хладилника, позагрейте ги и ги изсипете върху паста. Поръсете с пармезан. Китайска кухня: - Вземете какво и да е, наберете трева от двора и залейте с литър соев сос. Японска кухня: - Хванете нещо живо в морето, веднага го нарежете на парчета и го поднесете докато още шава с уасаби. Мексиканска кухня: - Добавете люто. Друго може и да не слагате. Ливанска кухня: - Намажете сусамово масло, залейте с лимонов сок, поднесете в рамките на 20 минути, колкото да не се разбира какво е било в началото. Индийска кухня: - Смесете къри с пипер, пипер и пипер. Добавете към кърито. Гръцка кухня: - Поднесете евтини продукти, нарязани на парчета и гордо повтаряйте "натурален продукт!" Еврейска кухня: - Разделете тенджерите на месни и млечни. Сега гответе каквото щете, важното да е разделно. Да няма престъпление. Казахска, киргизка, туркменска кухня: - Вземете сушено месо, пушено месо, прясно месо. Варете дълго, добавяйки сол на вкус. Узбекска кухня: - Вземете най-тлъстия овен, заколете го. Сложете 10 кг. лук и 100 гр. от месото. Останалото е тесто. Ромска кухня: - Идете всички на пазара, пазарете се дълго, откраднете каквото можете. Гответе това, което сте донесли вкъщи. Немска кухня: - Купете всички намиращи се в магазина кремвирши и наденички. Яжте ги с бира, наричайки ги с немски имена. Кръстете рецептата "всичко върви с бирата" или "ех, да имаше брецели!" Норвежка кухня: - Хапнете херинга. Татарска кухня: - Пригответе нещо от грузинската кухня, икономисвайки подправките. Северокорейска кухня: - Сварете малко ориз, ако намерите.
    2 points
  2. е,сигурно затова копат грифа на сигнечъри Ричи и Малмстийн- явно такъв тип свирене иска некъв абсурдно нисък екшън.Поне на мен ми е страшно тегаво на китара с много ниски струни.
    1 point
  3. Пазарил съм струни от България, Германия, Холандия и Люксембург - абсолютно същите са си навсякъде. Ако съм нацелвал някога кофти комплект бих го отчел на конкретната бройка или партида, но не и на това да е преразпределен пазара на струните. Струва ми се конспирация тая теория без някаква реална почва. Свиря с Ърни Бол ( за електрическа китара) сигурно от 15 години насам, основно девятки и десятки като размер. EDIT: Това за струните конкретно. Иначе съм пил Jameson купувано от България и купувано в Норвегия. Разлика там има бая.
    1 point
  4. Когато дървото има значение ☺️ https://youtu.be/Udh0LdtMTyM
    1 point
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.